Acasa InternationalExterne 1.000 de pisici urmau să fie tăiate și vândute drept carne de porc și oaie

1.000 de pisici urmau să fie tăiate și vândute drept carne de porc și oaie

scris de C.P.
422 Afisari

Poliția din China a salvat aproximativ 1.000 de pisici dintr-un camion care se îndrepta spre un abator, a anunțat presa afiliată statului, distrugând o parte a unui comerț ilicit care vinde în mod fraudulos carne de felină drept carne de porc sau de oaie și stârnind noi îngrijorări legate de siguranța alimentară, transmite CNN.

Acționând în urma unui pont dat de activiștii pentru animale la începutul acestei luni, ofițerii din Zhangjiagang, în provincia Jiangsu din estul Chinei, au interceptat un vehicul folosit pentru a colecta și transporta pisici capturate, potrivit publicației chineze de știri afiliate statului The Paper.

În lipsa intervenției, lotul ar fi fost probabil sacrificat și expediat în sud pentru a fi servit ca frigărui de porc și de miel, precum și cârnați, potrivit raportului.

Un activist citat de publicație a declarat că jumătate de kiogram de carne de pisică se poate vinde pentru aproximativ 4 dolari, trecând drept carne de oaie și de porc.

„Unii oameni vor face tot ceea ce este necesar pentru că este profitabil”, a declarat pentru The Paper Gong Jian, un activist care construiește un adăpost pentru felinele maidaneze din Jiangsu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS