Acasa InternationalExterne 100.000 de euro, pluteau pe Dunăre

100.000 de euro, pluteau pe Dunăre

scris de C.S.
13 afisari

Poliția din Austria încearcă să afle cum de au ajuns peste 100.000 de euro în bancnote de 100 și 500 de euro să plutească pe un braț al Dunării.
Țara europeană care ar putea avea cel mai mare salariu minim din lume dacă un referendum pe această temă va fi validatInvestigațiile desfășurate până acum nu au relevat niciun act de delincvență în zonă în care să figureze dispariția unei sume similare de bani, a indicat un purtător de cuvânt al poliției din Viena.

Un tânăr, care a reperat „comoara din râu”a sărit sâmbătă în apele reci ale Dunării ca să scoată banii la mal, după cum a relatat ziarul Oesterreich.

Câțiva trecători care l-au văzut sărind în apă au crezut că acesta vrea să-și pună capăt zilelor și au alertat poliția. Când au sosit la fața locului, polițiștii l-au descoperit adunând bancnotele din apă. Tânărul vrea acum un procent din acești bani.

Băiatul spune că intenționa să-i aducă la poliție, dar rămâne să stabilim dacă banii au fost descoperiți de tânăr sau de către poliție, a indicat același purtător de cuvânt.

În Austria, orice persoană care găsește o sumă de bani și o predă poliției poate pretinde la 5%-10% din sumă și are dreptul de a primi întreaga sumă în cazul în care proprietarul de drept nu apare sau nu este identificat în termen de un an.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult