Acasa InternationalExterne 14 cazuri de holeră în Ucraina

14 cazuri de holeră în Ucraina

scris de Șt. C
3 afisari

Autorităţile ucrainene din oraşul Mariupol, regiunea Doneţk, au confirmat existenţa a 14 cazuri de holeră.

holera_ucrainaPotrivit datelor furnizate de Ministerul pentru Situaţii de Urgenţă al Ucrainei, citate de Rador, aproape toate persoanele diagnosticate cu holeră s-au îmbolnăvit în urma consumului de peşte marin sau din cauza apei de mare.

Specialiştii din cadrul Serviciului Sanitar-Epidemiologic susţin că au început să ia măsuri preventive şi de control şi că situaţia este atent supravegheată de Departamentul Ministerului pentru Situaţii de Urgenţă al Ucrainei în regiunea Doneţk.

Premierul ucrainean, Mikola Azarov, a cerut Ministerului Sănătăţii din de la Kiev să sporească măsurile de monitorizare a situaţiei sanitaro-epidemiologică în zonele de recreere şi să analizeze apa potabilă şi apa marină din sudul Ucrainei, transmite Rador.

După ce au analizat epidemii de holeră şi date legate de mediul înconjurător în arhipelagul Zanzibar, Tanzania, unde infecţia este endemică, cercetătorii de la International Vaccine Institute (IVI) din Seul, Coreea de Sud, au descoperit că o creştere cu numai un grad a temperaturii medii minimale lunare era un semnal că numărul cazurilor de holeră urma să se dubleze probabil în următoarele patru luni.

Citeşte aici cum precipitaţiile şi creşterea temperaturii aduc holera

2 comentarii

tanase marian 07-06-2011 - 11:06

excelentele voastre ,nu va mai ascundeti vine anul 2012 sa ne anclinam an fata creatorului cu respect esteun an rar antalnit odata la 26.000 de ani furat si veti crapa cu bogatiile furate pe piept,,…………nihil sine deo,,………..

tanase marian 07-06-2011 - 11:09

am latrat,latram si vom latra asadar cu asta ne alegem ,dumnezeu sa i odihneasca pe cei care au muritpentruceva,..nihil sine deo,,………..marian,,……..

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult