Acasa InternationalExterne 21 de cazuri pozitive la bordul unei nave de croazieră, în largul SUA

21 de cazuri pozitive la bordul unei nave de croazieră, în largul SUA

scris de Misu Andrei
86 afisari

Testele a 21 de persoane de la bordul unei nave de croazieră care a fost ţinută în largul coastei Californiei au fost ieșit pozitive la noul coronavirus, a anunţat vineri vicepreşedintele american Mike Pence, care coordonează lupta împotriva epidemiei în Statele Unite.

Peste 40 de nave de croazieră au anulat acostările la Odesa şi vor veni la Constanţa

Nava de croazieră din largul Californiei aparține aceluiași proprietar și are același operator ca nava „Diamond Princess” la bordul căreia s-au înregistrat aproape 700 de cazuri de infectare cu Covid-19.

Este vorba de 19 membri ai echipajului şi doi pasageri de la bordul Grand Princess, care transportă peste 3.500 de persoane şi ar urma să acosteze în curând într-un port necomercial, unde se vor face noi teste, iar bolnavii vor fi plasaţi în carantină, informează Agerpres.

Temerile legate de izbucnirea unei epidemii la bordul Grand Princess sunt amplificate de cazul „surorii” sale, Diamond Princess, care, la începutul lunii februarie, a fost blocată în portul Yokohama din Japonia, după ce la bordul său s-au semnalat cazuri de coronavirus. Ulterior, aproape 700 de persoane de la bord s-au îmbolnăvit, iar șase au murit.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult