Acasa InternationalExterne 22 de români reţinuţi în Spania pentru proxenetism

22 de români reţinuţi în Spania pentru proxenetism

scris de M.I.
4 afisari

Autorităţile spaniole au arestat 22 de persoane despre care se presupune că sunt imigranţi români, în cadrul unei anchete privind acte de reducere la sclavie.

arestari proxenetiÎn cursul operaţiunii a fost salvată o tânără de 19 ani care era sechestrată de gruparea infracţională, informează Euronews. Se pare că tânăra era obligată să se prostitueze. Spre surprinderea jandarmilor, femeile arestate aveau tatuate pe mâini coduri de bare.

În cadrul operaţiunii, care a avut loc la Madrid, autorităţile spaniole au confiscat mari sume de bani şi au pus sub sechestru o clădire.

7 comentarii

vasile 25-03-2012 - 18:00

fratilor,nu v-ati saturat de capitolul arestari de proxeneti,cu un mare semn de intrebare.acum in spania ,22 de proxeneti dar au stabilit ca aveau o fata de19 ani pe care o foloseau…este cam mult personal pentru o prostituata. tara noastra are numai proxeneti pe tot continentul: spania,franta,italia,suedia, anglia ,irlanda,norvegia, canada,chiar si in olanda,culmea….de romania, nu mai vorbesc,pentru ca toti sintem,proxeneti,si toti cum avem o activitate in care se implica femeile,incepe sa planeze banuiala si acuzele.poti sa fii parlamentar, doctor,inginer,receptionist,barman,sa ai o companie de modeling,sa ai un bar, ori vreo discoteca in scurt timp devii proxenet….e simplu si se vinde…

tot eu 25-03-2012 - 18:23

de aproape 20 de ani,nu exista zi de la Dumnezeu,ca la tv in mai toate ziarele sa nu se vorbeasca de un grup infractional organizat,avand intre 3 si poate varia pana la 50 de persoane, care au ademenit,pacalit,mintit,fortat,batut si obligat tinere cu varste intre 14 si 37 de ani, sa se prostitueze. implicit toti devin rapid proxeneti, care vor fi condamnati intre 15 si 25 de ani de inchisoare cu executare. bucuria procurorilor, foarte experimentati in domeniu si dornici de afirmare… iar pentru ceilalti o mare stire.

tot eu 25-03-2012 - 18:27

am mai scris cateva randuri,ce nu le-ati publicat . poate am gresit cu ceva .oricum va multumesc…

tomi 26-03-2012 - 01:55

NU TE MIRA FRATE DE CE RUSINE NE ADUC UNELE CREATURI DEMONICE,AVEM AICI PE FORUM CEL PUTIN TREI EXEMPLARE DE DEBILI CA ASA ZISII URBOS, CIU HUHU SI DIGITAL,MINTEA LOR NU ESTE CU NIMIC MAI DEZVOLTATA CA AL UNUI VIERME,EI SINT GENUL DE NEMERNICI CARE ADUC RUSINE ROMANIEI.

digital 26-03-2012 - 08:28

mă securist-undercover,lasă mă oamenii în pace,vezi-ți de secția aia cît juma de Arad,că poate când nu ești atent,te dau ăia afară,….dreq de retardat

प्रिंस Parpanghel Carpathians 26-03-2012 - 11:51

Oficialii britanici anunţă o CIFRĂ-ŞOC: românii comit 90% dintre furturile din bancomate,Ambasadorul SUA la Bucureşti şi sora sa s-au recules la mormintele străbunicilor lor din Cimitirul evreiesc.Ce au în comun cele şase hoaţe care au pus pe jar poliţia din Brazilia.22 de români reţinuţi în Spania pentru proxenetism.

digital 26-03-2012 - 12:03

bă drogatule,pe lângă că aiurezi,de prostie mai scrii și în casuța mea de replay,tot felul de buiguieli care demonstrează că ai probleme grave la mansardă!
vezi că e larg forumu ăsta,toată ziulica ești legat de plm….

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult