Acasa InternationalExterne 300 de morţi în Libia

300 de morţi în Libia

scris de Z.V.
4 afisari

Violenţele izbucnite în timpul revoltei împotriva regimului libian s-au soldat cu 300 de morţi, dintre care 242 sunt civili şi 58 sunt militari, conform unui bilanţ prezentat marţi seară, înaintea unei conferinţe de presă susţinute de Seif al-Islam, transmite Mediafax. Majoritatea victimelor şi-au pierdut viaţa la Benghazi (104 civili şi zece militari), centru al revoltei împotriva regimului condus de Muammar Kadhafi, la Al-Baida (63 de civili şi zece militari) şi Derna (29 de civili şi 36 de militari).

revolta libiaBilanţul prezentat marţi seară este prima estimare oficială a numărului victimelor revoltei populare declanşate cu o săptămână în urmă în Libia. Informaţiile au fost prezentate înaintea conferinţei de presă a lui Seif al-Islam, fiul lui Muammar Kadhafi, desfăşurată la sediul postului de televiziune Al-Libiya. Cu câteva ore înaintea conferinţei de presă, Muammar Kadhafi a anunţat, într-un discurs televizat, că va reinstaura ordinea în ţară şi a ameninţat cu o represiune sângeroasă, afirmând că regimul său „nu a făcut încă uz de forţă”.

1 comentariu

urbos 23-02-2011 - 09:48

Oare va incerca asa ceva si scarnavia de la Cotroceni? O sa apara taratura Udrea cu grenade pe sub fusta ca Suzana Gadea? O sa fie imbecilii mache si valverde printre contra-manifestanti?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult