Acasa InternationalExterne 75.000 de dolari doar pentru dreptul de a deţine o mașină in Singapore

75.000 de dolari doar pentru dreptul de a deţine o mașină in Singapore

scris de Misu Andrei
108 Afisari

Costul deţinerii unui nou automobil în Singapore a atins un nou record, transmite Bloomberg.

Ofertele pentru certificatele de tip COE (certificates of entitlement – certificate de drept – n.r.), care pot fi utilizate pentru orice tip de vehicul, dar care la final ajung să fie utilizate pentru autoturisme cu o capacitate de până la 1.600 de centimetri cubi şi 130 de cai putere, au atins un nou record de 104.000 dolari singaporezi (75.119 dolari SUA) la cea de a doua rundă a licitaţiei organizate în luna iunie. Acest preţ trebuie plătit înainte de achiziţionarea automobilului propriu zis.

COE este un certificat care oferă dreptul de a înregistra, deţine şi utiliza un vehicul în Singapore pentru o perioadă de 10 ani. Numărul de COE disponibile este decis de autorităţi la fiecare şase luni.

Preţurile pentru dreptul de a deţine un automobil mai mare şi mai puternic din categoria B au atins şi ele un nou record de 106.001 dolari singaporezi, depăşind precedentul record atins în data de 8 iunie, în condiţiile în care preţurile pentru transportul privat în Singapore au sărit în aer pe fondul presiunilor inflaţioniste, mai scrie Bloomberg, citat de Agerpres.

Preţul carburanţilor la pompă în Singapore a înregistrat şi el o tendinţă de creştere după invadarea Ucrainei de către Rusia, apărând îngrijorări că conflictele din Europa vor genera noi incertitudini.

1 comentariu

Stefan 23-06-2022 - 03:24

Intradevar viata e grea cel mai bine e in Romanika.Doar pe Legea 112/95 se judeca 1.000.000 de dosare.Nu este mult la posibilitatile statului.Avem bevoie de mult mai multe facultati de Drept, exista un mare potential de „dezvoltare” odata cu aparitia Legii 87/2020 sfidata in judetele cu baroni #

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult