Acasa InternationalExterne 75.000 de dolari doar pentru dreptul de a deţine o mașină in Singapore

75.000 de dolari doar pentru dreptul de a deţine o mașină in Singapore

scris de Misu Andrei
55 afisari

Costul deţinerii unui nou automobil în Singapore a atins un nou record, transmite Bloomberg.

Ofertele pentru certificatele de tip COE (certificates of entitlement – certificate de drept – n.r.), care pot fi utilizate pentru orice tip de vehicul, dar care la final ajung să fie utilizate pentru autoturisme cu o capacitate de până la 1.600 de centimetri cubi şi 130 de cai putere, au atins un nou record de 104.000 dolari singaporezi (75.119 dolari SUA) la cea de a doua rundă a licitaţiei organizate în luna iunie. Acest preţ trebuie plătit înainte de achiziţionarea automobilului propriu zis.

COE este un certificat care oferă dreptul de a înregistra, deţine şi utiliza un vehicul în Singapore pentru o perioadă de 10 ani. Numărul de COE disponibile este decis de autorităţi la fiecare şase luni.

Preţurile pentru dreptul de a deţine un automobil mai mare şi mai puternic din categoria B au atins şi ele un nou record de 106.001 dolari singaporezi, depăşind precedentul record atins în data de 8 iunie, în condiţiile în care preţurile pentru transportul privat în Singapore au sărit în aer pe fondul presiunilor inflaţioniste, mai scrie Bloomberg, citat de Agerpres.

Preţul carburanţilor la pompă în Singapore a înregistrat şi el o tendinţă de creştere după invadarea Ucrainei de către Rusia, apărând îngrijorări că conflictele din Europa vor genera noi incertitudini.

1 comentariu

Stefan 23-06-2022 - 03:24

Intradevar viata e grea cel mai bine e in Romanika.Doar pe Legea 112/95 se judeca 1.000.000 de dosare.Nu este mult la posibilitatile statului.Avem bevoie de mult mai multe facultati de Drept, exista un mare potential de „dezvoltare” odata cu aparitia Legii 87/2020 sfidata in judetele cu baroni #

Raspunde

Parerea ta

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult