Acasa InternationalExterne 80 mil. $ pentru capul lui Trump, anunțul difuzat la televiziunea iraniană

80 mil. $ pentru capul lui Trump, anunțul difuzat la televiziunea iraniană

scris de Misu Andrei
113 afisari

În timpul transmisiunii la televiziunea de stat a funeraliilor generalului Qasem Soleimani, moderatorul care a prezentat desfășurarea evenimentelor a făcut un apel către iranieni pentru strângerea a 80 de milioane de dolari, bani ce ar putea fi oferiți drept recompensă pentru capul lui Donald Trump, cel care a comandat asasinarea lui Soleimani, potrivit presei iraniene citate de msn.com.

În timpul înmormântării televizate a generalului Qasem Soleimani, moderatorul care a comentat evenimentul a anunțat fiecare iranian va dona câte un dolar american, iar suma finală va merge la persoana care îl va ucide pe președintele american. „Iranul are 80 de milioane de locuitori. Cu sprijinul populației iraniene, dorim să strângem 80 de milioane de dolari, sumă ce reprezintă o recompensă pentru cel care se apropie de capul președintelui Trump”, a sunat unul din anunțurile difuzate de televiziune, în timpul funeraliilor, potrivit en24.

Potrivit heavy.com, care citează presa arabă, guvernul iranian nu a fixat nicio recompensă pentru uciderea președintelui american.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult