Acasa InternationalExterne 9/11 – Ziua Prieteniei Arabo – Maghiare

9/11 – Ziua Prieteniei Arabo – Maghiare

scris de Ziua Veche
3 afisari

.Intamplator sau nu, pe data de 11 septembrie – ziua atacului asupra Turnurilor Gemene din New York – Jobbik, partdul de extrema dreapta din Ungaria, va organiza un eveniment intitulat “Ziua Prieteniei Arabo – Maghiare”.

Potrivit unui anunt postat pe site–ul formatiunii, evenimentul urmareste “consolidarea relatiilor de prietenie arabo – maghiare” si a legaturilor interculturale. Printre cei care vor sustine discursuri cu aceasta ocazie se vor afla presedintele Jobbik, Vona Gabor, Hegedus Lorant, pastor reformat si presedintele organizatiei Hamasz, din Ungaria si Khaled Naffa, presedintele Asociatiei Prieteniei Maghiaro – Iordaniene.

Programul evenimentului mai include o expozitie fotografica, proiectii de filme, spectacole de dansuri si muzica traditionala araba..

Apropierea Jobbik de lume araba este cu atat mai interesanta cu cat pe site-ul organizatiei Garda Secuiasca, din Romania, “fratele mai mic” al Garzii Nationale Maghiare – principalul sustinator al Jobbik – se gasesc o serie de caricaturi cu un evident caracter antisemit, anti–american sau postere de sustinere a “libertatii Palestinei”, iar europarlamentarul Morvai Krisztina este cunoscuta pentru prieteniile ei din lumea politica iraniana..

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult