Acasa InternationalExterne A citit un alt discurs la o reuniune ONU

A citit un alt discurs la o reuniune ONU

scris de M.A.
1 afisari

Ministrul indian de Externe, SM Krishna, a fost criticat de principalul partid de opoziţie din această ţară, pentru că a citit, sâmbătă, discursul ministrului portughez de Externe, la o reuniune ONU, relatează BBC.

Ministrul indian de Externe, SM Krishna

Ministrul indian de Externe, SM Krishna (Foto: presstv.ir)

Înainte să fie corectat de un oficial, ministrul indian a citit, timp de trei minute, din discursul omologului său portughez. Ulterior, el a declarat că a fost o „greşeală” şi că „nu este nimic rău în asta”, transmite Mediafax.

Krishna nu are „dreptul moral” să continue să deţină postul după ce a făcut ţara „de râs”, a declarat liderul partidului de opoziţie, Venkaiah Naidu. „A fost o neglijenţă sau o greşeală? Premierul Manmohan Singh ar trebui să explice naţiunii de ce şi cum s-a întâmplat acest lucru, la un forum mondial. El ar trebui să explice, de asemenea, care sunt paşii făcuţi în acest sens”, a declarat Naidu, citat de Press Trust of India (PTI). „A fost un exemplu elocvent pentru felul în care funcţionează Guvernul şi cum muncesc miniştrii”, a subliniat el.

Oferind explicaţii în legătură cu această gafă, Krishna a declarat că astfel de lucruri se întâmplă pentru că numeroase dintre aceste discursuri punctează, la început, aceleaşi lucruri. „Nu a fost nimic greşit în asta. Erau atât de multe hârtii împrăştiate în faţa mea, încât dintre acestea a fost luat, din eroare, discursul greşit”, a spus ministrul, citat de PTI.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult