Acasa InternationalExterne A crescut numarul agresiunilor sexuale in armata SUA

A crescut numarul agresiunilor sexuale in armata SUA

scris de Ziua Veche
2 afisari

Numarul plangerilor pentru agresiune sexuala a crescut cu 11 % in 2009 in cadrul fortelor armate americane, a anuntat marti Pentagonul, care atribuie aceasta crestere campaniilor sale de sensibilizare, destinate sa incurajeze victimele sa-si denunte agresorii, potrivit AFP si Agerpres.


In cursul anului fiscal 2009, Departamentul american al Apararii a primit 3.230 de plangeri pentru agresiune sexuala, in care sunt implicati membri ai fortelor armate, fata de 2.908 in timpul anului fiscal 2008, potrivit unui raport anual. Numarul lor crescuse deja cu 8 % in 2008 in raport cu 2007. Victimele – de obicei alti membri ai fortelor armate, dar si civili – pot depune plangere sub acoperirea anonimatului pentru a primi ingrijiri, ceea ce impiedica insa lansarea unei anchete.

0 comentariu

Sorin 03-04-2010 - 18:57

O mica observatie, in atentia autorului: expresia dvs. „batalia de pe Bulge” se refera la „the Battle of the Bulge” (in traducere directa „Batalia Intrandului”), care de este cunoscuta in Romania sub numele de „Batalia din Ardeni”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult