Acasa InternationalExterne A leşinat şi a căzut. Hillary Clinton, comoţie cerebrală

A leşinat şi a căzut. Hillary Clinton, comoţie cerebrală

scris de M.A.
7 afisari

A leşinat şi a căzut. Hillary Clinton, Secretarul de stat al SUA, a suferit o comoţie celebrală. Se recuperează, informează sâmbătă agenţiile americane de ştiri, preluate de cele internaţionale.

hillary-clinton

A leşinat şi a căzut. Hillary Clinton, comoţie celebrală (foto: topnews.in)

Hillary Clinton se reface la locuinţa sa după ce a suferit o comoţie cerebrală, a anunţat sâmbătă un purtător de cuvânt al Departamentului de Stat, citat de Reuters. Şefa diplomaţiei americane, în vârstă de 65 de ani, călătoreşte în medie de două ori pe lună în vizite de mai multe zile în diferite ţări ale lumii.

Cu un milion de mile (peste 1,5 milioane de kilometri) parcurşi cu avionul şi 112 ţări vizitate, ea deţine recordul absolut la deplasări al secretarilor americani de stat, transmite Agerpres. ‘Pentru că are gastroenterită, secretarul Clinton s-a deshidratat şi a leşinat, suferind o comoţie‘, a explicat într-un comunicat purtătorul de cuvânt al dnei Clinton, Philippe Reines.

Hillary Clinton ‘se reface acasă şi va fi monitorizată în continuare cu regularitate de medicii săi. La recomandarea lor, ea va continua să lucreze de acasă săptămâna viitoare, rămânând în contact permanent cu Departamentul (de Stat) şi cu alte oficialităţi. Abia aşteaptă să se întoarcă la birou cât mai repede’, a adăugat Reines. Secretarul de stat al SUA a constatat că are un virus stomacal la sfârşitul săptămânii trecute şi a fost nevoită să-şi anuleze o călătorie în Orientul Mijlociu şi în Africa de Nord

2 comentarii

urbos 15-12-2012 - 20:52

Sa crape starpitura!

vasilescu 16-12-2012 - 10:25

o gashca de tembeli fascisti si islamisti pe blog…..

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult