Acasa InternationalExterne UPDATE Accidentul feroviar din India a fost cauzat de o neglijenta

UPDATE Accidentul feroviar din India a fost cauzat de o neglijenta

scris de Ziua Veche
3 afisari

.UPDATE 15.14

Coliziunea feroviară de luni dimineata din estul Indiei, soldata cu cel putin 60 de morti potrivit unui nou bilant, s-a produs din cauza unei „neglijente” si nu a unui sabotaj, a declarat ministrul protectiei civile din Bengalul de Vest.
 

––-

Cel putin 52 de persoane si-au pierdut viata luni in India, in urma coliziunii a doua trenuri in statul Bengalul de Vest, informeaza BBC.

Unul din trenuri care stationa in gara Sainthia – districtul Birbhum – a fost lovit in spate de un alt tren expres care se indrepta catre Calcutta. Impactul a fost atat de violent incat unele vagoane au fost proiectate peste un pod feroviar, echipele de salvare croindu-si cu dificultate un drum printre sfaramaturile vagoanelor dislocate sub forta coliziunii. Conform primelor informatii, numarul persoanelor ranite este de cel putin 90.

Potrivit Agerpres, acest accident are loc la mai putin de doua luni de alta coliziune, atribuita unui sabotaj al rebelilor maoisti, in care si-au pierdut viata circa 150 de persoane tot in Bengalul de Vest.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult