Acasa InternationalExterne Accident rutier: Ministrul ungar al Apărării, Csaba Hende, rǎnit

Accident rutier: Ministrul ungar al Apărării, Csaba Hende, rǎnit

scris de Laurentiu Banches
14 afisari

Ministrul ungar al Apărării Csaba Hende se află în stare stabilă, după ce a fost transportat cu elicopterul la spital, în urma unui accident rutier în care a fost implicat joi, 20 septembrie.

Accident rutier: Ministrul ungar al Apărării, Csaba Hende, rǎnit (foto: balatonfuredma.hu)

Ministrul a suferit o fractură la nivelul umărului drept şi a fost internat la Spitalul Armatei din Budapesta pentru examinări suplimentare, a declarat generalul de brigadă Istvan Szabo pentru jurnalişti. Cealaltă persoană rănită în accident este şoferul celeilalte maşini implicate în accident. Tânărul a fost rănit la nivelul abdomenului şi a fost, de asemenea, internat la spital. Starea sa este stabilă, a precizat Szabo.

Accidentul s-a produs pe drumul 2122, între Szecseny şi Holloko, în jurul orei locale 17.00 (18.00, ora României), potrivit serviciului de presă al Ministerului Apărării. Martori au declarat că ministrul a coborât singur din maşină.

Conform mediafax, maşina în care se afla Hende a intrat în coliziune cu altă maşină, cinci persoane fiind rănite în total în accident. Potrivit unor informaţii preliminare, accidentul nu a fost provocat de maşina ministrului. Un prim elicopter l-a transportat pe tânărul cu răni grave la nivelul abdomenului la spital, iar ministrul a fost transportat cu un al doilea elicopter.

2 comentarii

IngerAlbastru 20-09-2013 - 10:54

Daca a scapat de Vineri 13, ziua de 20 nu i-a fost cu noroc, insa daca era atent poate nu se intampla aceasta ciocnire, ceva este ascuns in articol se simte de departe ca nu este adevarul expus doar ca titlu informativ serveste stirea.

pista laszlo 20-09-2013 - 19:43

Nu se intelege daca ministrul era la volan. Daca da, fie venea de la curve fie de la o intalnire cu agentura sovietica. Ministrii au intotdeauna sofer.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult