Acasa InternationalExterne Actorul Kevin Spacey a fost pus sub acuzare pentru agresiune sexuală

Actorul Kevin Spacey a fost pus sub acuzare pentru agresiune sexuală

scris de Misu Andrei
48 Afisari

Actorul Kevin Spacey a fost pus oficial sub acuzare în patru cazuri de agresiune sexuală în care victime au fost trei bărbați.

foto:facebook.com

Serviciul de Procuratură al Coroanei din Marea Britanie a anunţat, joi, că a autorizat acuzaţii penale împotriva actorului Kevin Spacey pentru patru capete de acuzare de agresiune sexuală împotriva a trei bărbaţi, relatează The Guardian.

Totodată, el a fost pus sub acuzare și într-un alt caz în care „a fost responsabil de implicarea unei persoane într-un act sexual penetrativ, fără acordul acesteia”, potrivit procuraturii din Marea Britanie, informează Reuters.

Punerea sub acuzare vine după ce procuratura britanică a analizat datele adunate de anchetatorii londonezi.

În noiembrie 2017, Teatrul londonez Old Vic a anunțat că a primit 20 de acuzații separate împotriva lui Spacey, de la 20 de bărbați care intraseră în contact cu el la teatru, între 1995 și 2013.

Actorul laureat cu două Oscaruri a pierdut mai multe contracte după ce acuzațiile au apărut în spațiul public. În noiembrie anul trecut, Spacey a fost condamnat să plătească 31 de milioane de dolari companiei care a produs serialul ”House of Cards”, în care a interpretat rolul principal până la concedierea sa.

Spacey, care a fost directorul artistic al Old Vic între 2004 și 2015, a negat mereu acuzațiile.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult