Acasa InternationalExterne Adolescentă cu mamă româncă, victimă a teroristului norvegian

Adolescentă cu mamă româncă, victimă a teroristului norvegian

scris de A.B.
178 Afisari

O adolescentă în vârstă de 16 ani, a cărei mamă este româncă, din Codlea, este dată dispărută în urma atacurilor din Norvegia.

facebook.com

Potrivit lui Erwin Albu, consilier local din Codlea, citat de Mediafax, Karin Elena Holst, a cărei mamă este din Codlea, iar tatăl este norvegian, este una dintre persoanele date dispărute în urma atacului armat de pe insula Utoya.

Karin Elena Holst se înscrisese în urmă cu mai multe luni în organizaţia de tineret a Partidului Laburist din Norvegia, care organiza o conferinţă cu peste 600 de tineri pe insula din Oslo unde teroristul , îmbrăcat în uniformă de poliţist, a început să tragă în cei prezenţi. În acele momente, Karin şi-a contactat familia telefonic, spunând că se trage în ei, convorbirea întrerupându-se brusc. De vineri nimeni nu mai ştie nimic despre Karin„, a spus Albu.

Joi, în centrul oraşului Codlea va avea loc, de la ora 19.00, o acţiune de comemorare organizată de prietenii şi familia lui Karin pentru victimele atacurilor din Norvegia.

Karin Elena Holst s-a născut în 18 august 1995 în Norvegia, iar în ultimii ani îşi petrecea vacanţele în municipiul Codlea, unde se află familia din partea mamei.

2 comentarii

YAAKOV 26-07-2011 - 13:56

Condoleante familiei !

Dar tinerii ar trebui s-o lase mai moale cu „scolile de vara” si sa invete sa faca ceva (medicina, inginerie, etc), nu sa intre in politica de mici, de dragul gastigului usor. A ajuns politica sa fie o profesie. Ma mir ca universitatile particulare n-au scos facultati de politicieni pana acum, ca aveau clienti cu gramada.

Ciu Huhu 26-07-2011 - 14:13

De ce-i zice doar disparuta, sa zica adevarul MOARTA DE NEGASIT!
NEBUNUL CARE A UCIS ASA MULTI OAMENI, APROAPE 100 TREBUIE TORTURAT CUMPLIT DE TREI ORI PE SAPTAMINA PINA LA SFIRSITUL VIETII, FILMATE TORTURILE SI ARATATE RECIDIVISTILOR!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS