Acasa InternationalExterne Aeronave militare israeliene, in Ungaria

Aeronave militare israeliene, in Ungaria

scris de Ziua Veche
4 afisari

.Fortele Aeriene israeliene trimit din nou echipaje in strainatate, la nici doua saptamani dupa prabusirea unui elicopter in Romania, doua avioane de vanatoare si un avion de transport urmand sa participe la o expozitie, cu ocazia Zilei Fortei Aeriene in Ungaria, relateaza Jerusalem Post.


Potrivit editiei electronice a cotidianului Jerusalem Post, aeronavele au fost trimise joi, la cererea Fortei Aeriene Ungare, si vor ramane in aceasta tara pentru cateva zile, apoi vor reveni in Israel. Conform politicii Fortelor Aeriene Israeliene (IAF) de a coopera cu fortele straine, IAF a decis sa trimita doua avioane de vanatoare F-16I, denumite Sufa (Furtuna), si un avion de transport Hercules C-130. Delegatia este condusa de un comandant de escadrila F-16I, cel mai performant si mai nou avion de vanatoare al Israelului, transmite Mediafax. Surse din armata israeliana au declarat anterior ca IAF vor continua zborurile in strainatate, in pofida tragediei din Romania. Numarul misiunilor din strainatate a crescut semnificativ in ultimii ani, din cauza provocarilor tot mai mari cu care se cinfrunta IAF in Iran si Siria. Numai in ultimele luni, IAF au efectuat zboruri in Grecia, Italia si Romania.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS