Acasa InternationalExterne UPDATE Ahmadinejad a supravietuit unui atac cu bomba

UPDATE Ahmadinejad a supravietuit unui atac cu bomba

scris de Ziua Veche
0 afisari

.

UPDATE 14.05

Un oficial din cadrul biroului de presa al presedintelui iranian a declarat ca nu este vorba de o tentativa de asasinat, confuzia fiind generata de “explozia mai multor artificii”. Potrivit BBC, el a adaugat ca in curand biroul de presa va emite un comunicat. 

 

UPDATE 12.51

 Desi postul national iranian de televiziune Press TV a negat faptul ca liderul de la Teheran ar fi fost tinta unei tentative de asasinat, informatia a fost confirmata de o sursa din cadrul biroului presedintelui Ahmadinejad, citata de Reuters.

–––-

Preşedintele Iranului, Mahmoud Ahmadinejad, a supravieţuit miercuri unui atac asupra convoiului său, au anunţat posturile de televiziune Future (din Liban) şi Al-Arabiya (din Qatar), citate de Reuters, AP si Agerpres. Conform Al-Arabiya, un atacator a aruncat un dispozitiv exploziv asupra convoiului preşedintelui Ahmadinejad, după care a fost reţinut de forţele de ordine, în vestul Iranului. Site-ul khabaronline.ir a informat că explozia de miercuri s-a produs la Hamedan, în momentul în care şeful statului iranian se pregătea să rostească un discurs. Mahmoud Ahmadinejad nu părea afectat şi a rostit respectiva alocuţiune, care a fost transmisă în direct de postul oficial de televiziune, conform AP.

0 comentariu

Huhu 14-04-2010 - 21:15

Io cred ca gascas lui evreiasca-l impinge de la spate!

aristotel 15-04-2010 - 05:41

eu cred ca ati facut reclama pe gratis si o sa lingeti ce ramane pe borcanul cu miere ruseasca, pentru ca echipajul de gala R-L-V SITIE SA PRODUCA DOAR PENTRU EI. Va dorecs sa fiti o stire-bomba in Puterea, sa vedem cine sare-n aer? Voi sau ei?

Corcodel de Parpange 15-04-2010 - 11:08

Io asara ,am auzit ca si IESUHA ar fi fost tot asa. Sa hie ….ADEVARATelea,spune ne HUHU1 (FIRST)

sandibell 15-04-2010 - 11:18

scrieti chestii ineteresante, domnilor. chiar nu ne mai ineterseaza Gorbaciov cu pata pe frunte si Gorbaciov cel chel, fara pata. Puterea dupa cum mo tititi, e facuta umai din articolase subtiri. nici o bomba. paote in capul unora.va da si voua 10 lei de supliment?

Viorica Ianc 16-04-2010 - 01:23

la sfarsitul comentariului am scris ” suc-
ces la vanzari ” mi l-ati taiat !
Sa inteleg acuma ca doriti acuma sa nu
fiti „jurnalisti care au o obsesie” ???
Nu cred ca in comentarul de ieri am
jignit puterea cuiva.

Viorica Ianc 16-04-2010 - 01:25

scris la suparare de doua ori.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult