Acasa InternationalExterne Ahmadinejad ameninta cu o riposta “planetara” in cazul in care Iranul este atacat

Ahmadinejad ameninta cu o riposta “planetara” in cazul in care Iranul este atacat

scris de Ziua Veche
7 afisari

.Presedintele iranian Mahmoud Ahmadinejad a promis o “riposta la scara planetara” in eventualitatea unui atac asupra tarii sale, intr-un interviu acordat pentru numarul de sambata al cotidianului Al-Sharq din Qatar.


”Optiunile noastre nu vor cunoaste limite (…) Ele privesc planeta intreaga”, a afirmat presedintele iranian, raspunzand unei intrebari legate de o eventuala reactie a Teheranului la un posibil atac, relateaza Agerpres.

Statele Unite si Israelul au afirmat in mai mult randuri ca nu exclud un atac impotriva Iranului, pentru a pune capat controversatului program nuclear al Teheranului. Occidentalii banuiesc ca, in pofida dezmintirilor lor, autoritatile iraniene incearca sa construiasca arme atomice, la adapostul programului nuclear civil.

“Cred ca unii se gandesc sa atace Iranul, in special in randul entitatii sioniste, insa ei stiu ca Iranul este un scut indestructibil si nu cred ca stapanii lor americani ii vor lasa sa o faca”, a spus liderul iranian. “Ei mai stiu si ca palma iraniana va fi puternica si dureroasa”, a adaugat Ahmadinejad.

0 comentariu

Vestitor 21-04-2010 - 08:13

@sorin

Am priceput, daca se intelege ca te certai cu ideea si cele sustinute nu cu persoana. Altfel chiar daca persoana nu e inca intrupata si a ramas la stadiul de individ, treaba noastra e sa ii propunem, nu sa-l blestemam. Ideile insa da, cum e cea patapievista sau cea care enunta „tipicul romanesc”.

E ca si cu toleranta. Cum e posibil sa ti se impuna(subliniat-adica nici macar nu se propune) sa imbratisezi „principiul”(tigan, obez), dar e indiferenta persoana, care de obicei e neglijabila, in loc sa dipretuiesc, daca e cazul, principiul, pentru ca are ceva respingator si sa pot avea, in schimb, prietenie, partasie sau chiar fratie de cruce cu un tigan, obez sau chiar si corporatist – cum e firesc? 🙂
Cam pidosnic pare-se.

MI6 21-04-2010 - 13:06

Potrivit cercetarilor noastre, romanii nu isi lasa gunoaiele pe unde apuca din neglijenta, ci in mod intentionat. Scopul lor este acela de a impiedica elita sa contemple peisajul Romaniei din goana lui Siegfried, Marcello, si a celorlalti bolizi. Si bine fac.

deannadurbin 21-04-2010 - 20:03

Foarte bine spus! Mai ales apropo de elitele noastre cu ghilimele mari cit cuprinde si in ghilimele intra si Mr. Patapievici. Sa va dau un exemplu apropo de ce inseamna intelectuali la noi. Fostul (sua poate inca actualul , ca nu mai stiu)decan al Fac. de Istorie, Univ. Bucuresti, prof. Vlad Nistor (zis si Pupi printre studenti)si cirac al lui Zoe Petre, si-a presat sefa (chiar in fata mea) ca sa i se dea masina CU SOFER la scara (cind doamna era consilier prezidential iar el fusese atasat pe undeva tot pe un post de consilier prezidential, ceva mai umil insa). Si sa fi vazut cita energie a depus pentru masina CU SOFER!! Asta la cineva care acum este (sau a fost) decan al Fac. de Istorie, sef al institutlui diplomatic roman (oare cum s-o impaca asta cu formatia lui de specialist pe istoria antica a Romei si Greciei). Asa ca ce pretentii sa mai ai de la marii intelectuali, dintre care unii ar fi in stare sa-si vinda tata, mama, frate, sora, si tara numai ca sa primeasca o bursulica, un grant si citeva zimbete din virful unor buze subtiri occidentale.

oblioo 22-04-2010 - 02:07

Aceasta muzica „impinge” spre national-socialism, fascism si legionarism.
Interzisa evreilor!…de catre rabinii lor…
Bach Sebastian Johann (din respect pentru prietenii nostri maghiari).

http://www.youtube.com/watch?v=WS2lxMaMrcE

EBA contra Pata 22-04-2010 - 18:25

In articolul lui Patapievici, mare presedinte al ICR sustine ca toti cei care il ataca pe el sunt mizerabili si falsi patrioti, care sustin proiectul Rosia Montana. Iata ca EBA sustine proiectul plin de cianuri Rosia Montana:

http://ziuaveche.ro/politica-interna/2842-eba-sustine-utilizarea-cianurilor-in-minerit

Rasputin 22-04-2010 - 19:40

Azi am primit un e-mail de la un necunoscut. Am încercat un reply care a venit retur…
Despre ce? că nu ştiu cînd şi ce am eu cu Andreea Pora jurnalista de renume mondial.
Recunosc ca n-am băgat-o în seamă niciodată. Poate am băgat-o altundeva dar numai în particular, niciodată în public.
Dar dacă tot am fost provocat declar acum parerea mea:
spui Andreea Pora şi apoi tragi apa.

Tim 03-05-2010 - 23:26

…referitoare la faptul ca scrierile dumnealui nu au modificat realitati isi au izvorul in faptul ca cel considerat a face parte din elita culturala contemporana este departe, la ani-lumina, de profunzimea unor adevarate varfuri ale gandirii romanesti, ca Nae Ionescu, Constantin Noica, Petre Tutea sau Mircea Vulcanescu.Dumnealui nu a facut nici macar vartejuri, cum afirma cu mandrie, ci doar niste baloane de aer, evident goale de continut, cum am spune in limbaj popular – vorbe goale ( sa ne ierte Tismaneanu pentru cuvantul popular, in plina era a globalizarii si a internationalismului ).Mult trebuie sa fie batuta de soarta aceasta Tara daca a ajuns sa fie reprezentata de atatia neica-nimeni in toate domeniile, fie ca vorbim de cultura, fie de finante, armata sau sport.Intelegator trebuie ca o fi si acest Neam daca suporta dejectiile literare a unui complexat cu plete, un anti-roman absolut, acest politruc ordinar, care ar trebui trimis cu un sut in fund in directia de unde isi trage originile, ca macar distanta sa fie cea care ne desparte de insultele si aberatiile sale.
Aberatii permise si de neluarea de pozitie a asa-zisilor intelectuali romani, care tradeaza interesul national prin acceptarea unor functii si favoruri efemere, in schimbul tacerii si acceptarii involutiei traversate de societatea romaneasca, o tranzitie in fapt spre ceea ar insemna globalizarea reprezentata de Tismaneanu, adica distrugerea elementelor de baza a fiintei nationale:credinta, traditia, familia si istoria.Compromisurile grave ale intelectualitatii romanesti de astazi, avida de privilegii intr-un moment cand ar fi nevoie de reactia ei pentru apararea valorilor neamului si emanciparea acestuia, o vor pune neindoielnic la zidul infamiei.

Tim 03-05-2010 - 23:27

Ce ne leaga pe noi, cei de astazi, de generatia interbelica, o generatie patriota de la tarani si pana la cei mai luminati oameni ai neamului?Cat de nemernic poti sa fii, si cat de pacatos, pentru a fi alaturi de cei care ne vor distrusi ca neam?

jan dinu 04-05-2010 - 00:09

Poti veni mai des pe aici …
chiar cu orice nickuri
JD

Tim 04-05-2010 - 08:06

Nu vreau sa fiu inteles gresit in momentul cand sunt critic cu intelectualitatea romaneasca, in special cand ma refer la personalitati ca Andrei Plesu sau Gabriel Liiceanu.Oare nu am fi mandri daca am avea o generatie ca cea din perioada interbelica, o generatie care si-a inteles menirea sfanta, si anume aceea de a reprezenta neamul romanesc.Cei de astazi sunt rupti de credinta, de traditii, de idealuri si, mai ales, de societatea romaneasca.Atat intelectualitatea, cat si Biserica, ar trebui sa amendeze permanent derapajele ale acestor politicieni neintelepti, care tradeaza interesele nationale pentru a-si satisface interesele personale, de grup sau, mult mai grav, straine, ducand tara la ruina si poporul la disperare.Orice asociere cu acestia inseamna complicitate la furt, coruptie, distrugere si tradare.
Numai bine!
http://www.timisoara1989.blogspot.com/

1 3 4 5

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult