Acasa InternationalExterne Ahmadinejad: Ben Laden a fost prizonierul americanilor

Ahmadinejad: Ben Laden a fost prizonierul americanilor

scris de M.A.
0 afisari

Statele Unite l-au deţinut pe Osama ben Laden „o perioadă de timp”, dar au decis să îl ucidă „din motive de politică internă”, a afirmat duminică preşedintele iranian Mahmoud Ahmadinejad.

Presedintele Iranului Mahmoud Ahmadinejad

„Am informaţii precise potrivit cărora ben Laden a fost deţinut de armata americană o perioadă de timp (…) după care aceasta a decis să îl ucidă”, a declarat Ahmadinejad într-un interviu acordat televiziunii iraniene. El nu a declarat care sunt sursele sale de informaţie, transmite Mediafax. „L-au îmbolnăvit şi, în timp ce era bolnav, l-au ucis”, a adăugat preşedintele iranian, acuzându-l pe omologul său american Barack Obama că a luat această decizie din motive electorale. „Preşedintele american a făcut acest lucru din motive politice interne, în alţi termeni (americanii) l-au ucis (pe ben Laden) pentru ca Obama să fie reales”, a afirmat el. Ahmadinejad a acuzat Washingtonul că „încearcă în prezent să îl înlocuiască pe (ben Laden) cu altcineva” la conducerea Al-Qaida.

Iranul, acuzat de Washington că întreţine legături cu Al-Qaida în pofida condamnării terorismului, aminteşte în mod periodic că Statele Unite sunt cele care au ajutat şi înarmat grupul lui ben Laden la începuturile sale pentru a lupta împotriva trupelor de ocupaţie sovietice în Afganistan. Teheranul a reacţionat oficial la anunţul morţii lui Osama ben Laden apreciind că occidentalii nu mai au nicio justificare pentru prezenţa militară din Afganista şi Irak şi ar trebui să părăsească regiunea.

4 comentarii

neacsum 16-05-2011 - 14:18

Osama a fost se pare de mult timp prins . Este una din variante. Si chiar ucis de foarte mult timp, dar nu s-a facut public, pentru a putea sa isi continue actiunile de „binefacere” in Afganistan si a-i justifica cheltuielile militare. Am gasit doua articole interesante vizavi de uciderea lui Bin laden . Cine vrea sa aprofundeze poate intra pe http://punctochitpunctlovit.blogspot.com/p/vorbeste-lumea.html

Bumerang 16-05-2011 - 16:37

După război mulți viteji se arată!
Dacă Ahmadinejad stia, de ce a tacut??

urbos 16-05-2011 - 16:48

Bre, ca Osama e mort demult si ca Al Qaida e o facatura se stie de-o gramada de vreme si multi au spus-o de mai multe ori. Dobitocii care se uita numa in gura alora de mesteca varianta oficiala(cea mai ridicola dintre toate) se intreaba acuma tot ei tamp ” de ce n-a zis nimeni nimic”.
Pe de alta parte, daca tot au inventat cretinitatea asta cu Osama, de ce nu s-ar folosi de ea fiecare cum poate? Asa ca, boul de Bush l-a scos din palarie, acuma Obama cica i-a venit de hac. Al Qaida vezi Doamne a aruncat turnurile in aer, Gadafii zicea si el ca se lupta cu teroristii Al Qaida cand i-a inceput razmerita, etc.

Bumerang 16-05-2011 - 17:40

UNora le place Science Fiction. Se agata de fiecare vorba, si inventeaza tot felul de chestii.

Eu am întrebat, de ce n-a zis Ahmadinejad nimic, nu alții! Tu si astia care credeti ca a-ți primit lumina, aveți o deoșebita dragoste de dictatori DOVEDITI, iar in acelasi timp cautati nod in papura la americani, folosinduva de ei.
probabil tu nici acum nu crezi ca americanii au fost pe luna!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult