Acasa InternationalExterne Al Qaeda prezinta conditiile pacii cu SUA

Al Qaeda prezinta conditiile pacii cu SUA

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Adam Gadahn, purtatorul de cuvant al organizatiei Al Qaeda, nascut in Statele Unite, a prezentat dumnica intr-o inregistrare video conditiile gruparii pentru pacea cu America.

Potrivit New York Daily News, Gadahn i-a cerut presedintelui american Barack Obama sa-si retraga toate trupele din Irak si Afganistan, sa nu mai sprijine Israelul, sa nu se mai implice in problemele musulmanilor si sa elibereze toti prizonierii musulmani. Coform aceleiasi surse, Gadahn l-a atacat dur pe liderul de la Casa Alba, sustinand ca acesta nu este mai mult decat “un alt presedinte american parsiv, insetat de sange si ingust la minte”. In finaulu inregistrarii, purtatorul de cuvant al gruparii a avertizat ca, in caz contrar, atacurile Al Qaeda vor ucide si mai multi americani. “Data viitoare, s-ar putea sa nu mai fim la fel de retinuti ca si pana acum”, a mai adugat acesta.

0 comentariu

Nguen Miun Gion 09-04-2010 - 14:00

Cica, madam Young Kim, de 38 de anisori, iubita „sarbatoritului” a spus presei locul adevarat unde a mierlit-o „vizionarul” McLaren care avea numai 64 de anisori ! Deci, diferenta dintre sexpistolar si tinerica Young Kim era numai de 26 de anisori ! Adica, iubita Young Kim putea sa-i fie copil ! Ooooh, ce incintator, si ce frumosi erau ei impreuna! Noroc mare a cazut pe tinerica proaspt vaduva, Young Kim ! Dupa caeasta maaaaare pierdere, vaduva isi va gasi ea oare linistea? Ca, deacum inainte, la ce sa mai spere? Va muri batrina, nemaritata si indurerata vesnic de marea piedere pe care a avut-o prin disparitia (de geaba) a acestui maaare „vizionar”. Cu jdemiile de milioane care i-au ramas, madam Young Kim are de unde s afaca pomeni, pina la loc comanda. Iar din cauza durerii pe care i-a provocat-o pierderea, mai mai ca o s-o vedem in Play boy pe prima pagina, sau „miss luna may”! Ce vreti ? Durere mare !

geek-a-contra 11-04-2010 - 08:54

… ce nu inteleg io: ce te freaca pe tine grija de madama?……

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult