Acasa InternationalExterne Al-Qaida cere jihad “în teritoriul inamic” musulmanilor din Occident

Al-Qaida cere jihad “în teritoriul inamic” musulmanilor din Occident

scris de D.P.
3 afisari

Reţeaua al-Qaida le cere musulmanilor care trăiesc în Occident să participe la jihadul „în teritoriul inamic”, a anunţat centrul american pentru urmărirea siteurilor islamiste SITE, referindu-se la o nouă înregistrare a reţelei teroriste, produsă după moartea lui Osama bin Laden.

Al QaidaMesajul video, format din două părţi, are o durată de o oră şi 40 de minute, iar printre cei care se adresează musulmanilor din Occident se numără şi Ayman al-Zawahiri, unul dintre liderii reţelei, dar şi americanul Adam Gadahn, purtător de cuvânt al organizaţiei teroriste.

Musulmanii care trăiesc în Occident „sunt perfect plasaţi pentru a juca un rol decisiv în jihadul împotriva sioniştilor şi a cruciaţilor”, afirmă Gadahn, conform transcrierii publicate de SITE.

În Statele Unite, muslmanii pot să-şi procure fără dificultate arme automate, fără a fi nevoiţi să prezinte acte de identitate, a spus el. „Este important să slăbim pasiunile războinice ale duşmanilor noştri cei laşi, vizând personaje publice influente în media, guverne şi economiile sioniste şi cruciate”, a declarat Gadahn, potrivit Mediafax.

SITE precizează că înregistrarea, intitulată „Nu sunteţi responsabili decât pentru voi înşivă”, a fost produsă de As-Sahab, organizaţia media a reţelei al-Qaida.

Mesajul a fost publicat pe forumurile islamiste joi şi prezintă în deschidere imagini ale lui Osama bin Laden alături de al-Zawahiri, în timp ce susţine un discurs în care critică ocupaţia ţărilor musulmane de către state ocidentale.

SITE consideră că înregistrarea a fost produsă după moartea lui bin Laden – ucis la 2 mai într-un raid american desfăşurat în Pakistan -, deoarece imaginea acestuia este înconjurată de expresia „Allah să aibă milă de el”.

12 comentarii

george 04-06-2011 - 22:26

„Musulmanii care trăiesc în Occident “sunt perfect plasaţi pentru a juca un rol decisiv în jihadul împotriva sioniştilor şi a cruciaţilor”, afirmă Gadahn, conform transcrierii publicate de SITE.”

Cand se va trezi lumea civilizata..va fi prea tarziu!!!!!!!!!!!
Islamul o sa ne pasca!
Comunismul a fost comparativ cu ce va fi,raiul!

urbos 04-06-2011 - 23:42

Taci si sapa.

meridor 04-06-2011 - 22:46

Ignorati pe acest individ,este un obsedat antisemit,nu va faceti nervi pentru el,soarta va avea grija de fiecare dintre noi,in chip si fel……
Duminica buna dragi romani de pretutindeni!

Aolica 04-06-2011 - 23:19

cica mujahedinii ie tare sobri ….. n-are voie sa bea nici bere
so o fi o caldura vara la Ploiesti, arsita nu alta!….

Ciu Huhu 04-06-2011 - 23:33

Jegurilor jo dovesti, IAR ATI APARUT SPURCATILOR?

Hokusai San 05-06-2011 - 06:49

Cica trebuie sa lingi lentilele de contact inaite de sa le aplici pe ochi, ca altfel prinde bule de are pe cornee si nu vezi chiar atat de clar realitatea.

Morkova Vesela 05-06-2011 - 01:28

Urbos, mai urbos maaaaaaaiiiii !

VESTE BUNA, am facut clasamentul la QI pt forumisti si cum Huhu lipseste, premiul – coif din pagina veche de Ziua – iti revine. Vezi si aici – https://www.ziuaveche.ro/stats – pe cine am bagat in ecuatii. O sa mai trebuiasca sa studiez un pic, ca la tine da negativ rau de tot, dar cred ca am uitat sa adaug la toti un 80 median, deci nu modifica deloc clasamentul.

Morkova Vesela 05-06-2011 - 01:30

premiu de consolare, sper ca m-ai inteles…..

Pribeagul 05-06-2011 - 22:11

„Pribeagul (709)
Ciu Huhu (708)”

Pot sa jur, Ciu Huhu a postat mult mai mult decit eu. Este un Gatuzo al forumului.

Ciu Huhu 06-06-2011 - 00:08

Asa-i, dar Ciu Huhu a postat si cu nickurile Huhu Ciu, Huhu si Hokusai San….

Hokusai San 05-06-2011 - 06:45

Cica Antonescu de aia are fatza aia buhaita, ca rade de se topeste, si nu de la bere. Are si de ce!

publicitate site-ul 05-06-2011 - 13:11

În cele din urmă, a primit ceea ce căutam! I se bucură de siguranta fiecare pic de ea. Mă bucur că am dat în acest articol! zâmbet v-am salvat pentru a verifica lucruri noi pe care le posta.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult