Acasa InternationalExterne UPDATE Alegeri in Ucraina: Ianukovici castiga teren

UPDATE Alegeri in Ucraina: Ianukovici castiga teren

scris de Ziua Veche
0 afisari

.Comisia Electorala Centrala (CEC) din Ucraina a anuntat ca, dupa numararea a 96,27 % din voturi, diferenta dintre Viktor Ianukovici si contracandidatul sau, Iulia Timosenko, a crescut la 2,29 procente, informeaza agentia Interfax – Ucraina.  Astfel, liderul Partidului Regiunilor a obtinut 48,34 % din voturi, iar actualul premier, 46,05%. Potrivit aceleiasi surse, in cadrul unui interviu televizat, Ianukovici a declarat ca “Iulia Timosenko trebuie sa-si pregateasca demisia.” In replica, aceasta a precizat ca staff-ul sau a inceput numaratoarea paralela a voturilor si le-a cerut simpatizantilor sai “sa lupte pentru fiecare document, pentru fiecare vot”. Conform legislatiei electorale din Ucraina, populatia are dreptul sa voteze si impotriva ambilor candidati, la prezentul scrutin, aceasta fiind optiunea a 4,41 % din ucraineni.

 
 

UPDATE Observatorii CSI considera ca alegerile din Ucraina au fost corecte

 

Reprezentantii CIS – Election Monitoring Organiation (CIS – EMO), organizatie neguvernamentala care monitorizeaza alegerile in statele membre ale Comunitatii Statelor Independente (CSI), au declart luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca alegerile din Ucraina au fost corecte, “respectand toate standardele democratice”. Potrivit Interfax – Ucraina, observatorii CIS – EMO au mai precizat ca nu au fost constatate nereguli grave, care ar putea afecta rezultatul alegerilor.

0 comentariu

mike 25-03-2010 - 06:00

pai daca leul este asa tare ,de ce nu se apreciaza si in raport cu celelalte valute? Parerea mea este ca vor veni ceva capsunari acasa sau vor trimite ceva bani in tara si atunci hai sa-i mai jecmanim putin pe romani cum?Ati ghicit avem un leu super tare,asa se intampla in fiecare an de Paste sau Craciun.Cand o sa vedem ca scad preturile la pompa,la alimente ,utilitati ,etc cand vom observa ca celelalte valute vor cobora semnificativ in raport cu leul ,atunci da ,BNR si Boc aveti cu ce va lauda, pana atunci”ciocul mic”

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult