Acasa InternationalExterne Alegeri in Ucraina: Timosenko nu recunoaste primele rezultate

Alegeri in Ucraina: Timosenko nu recunoaste primele rezultate

scris de Ziua Veche
1 afisari

 

.Candidatul pro-moscovit, Viktor Ianukovici, conduce in fata rivalei Iulia Timosenko, dupa numararea a peste o jumatate din voturile pentru alegerea unui presedinte in Ucraina, dar aceasta respinge rezultatele.


Luand cuvantul in cadrul unei conferinte de presa, Viktor Ianukovici i-a felicitat pe cei implicati in campanie, afirmand ca va aduce schimbarea pe care tara o asteapta, transmite BBC, preluat de Rador. Intr-o declaratie separata, Iulia Timosenko a afirmat ca e prea devreme pentru Ianukovici sa declare victoria, avand in vedere ca sondajele de la iesirea de la urne indica un procentaj foarte mic in favoarea lui. „Daca cineva declara sau sarbatoreste victoria inainte de numararea voturilor, este doar simpla manipulare a constiintei poporului. Pana la calcularea ultimelor voturi, e imposibil sa vorbesti despre rezultat”, a declarat Iulia Timosenko. Potrivit sondajelor la iesirea de la urne, citate de Ecoul Moscovei, Viktor Ianukovici continua sa ocupe locul intai, in preferintele alegatorilor ucraineni, in cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale din Ucraina. Astfel, liderul Partidului Regiunilor a obtinut 49,4% din voturi, iar liderul „Blocului Iulia Timosenko” – 45,3%.

 

0 comentariu

dinu gindu 27-03-2010 - 10:37

Felicitari si pentru OSB si pentru Ziua Veche. Sunt trist pentru ca presa din Romania acorda 0 (zero) importanta pentru acest subiect, cu mici exceptii.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult