Acasa InternationalExterne Alegeri la Tiraspol. Candidatul Moscovei in Transnistria a vorbit în română

Alegeri la Tiraspol. Candidatul Moscovei in Transnistria a vorbit în română

scris de M.A.
4 afisari

Favoritul Moscovei la alegerile prezidentiale de la Tiraspol, Anatoli Kaminski, a vorbit in limba romana, dupa ce a participat la vot.

Anatoli Kaminski (tiras.ru)

Anatoli Kaminski (foto: tiras.ru)

„As vrea sa spun vreo doua vorbe si in moldoveneste (limba romana). Asa dori ca noi toti sa fim impreuna sa fim noi toti sanatosi si zdraveni. Cu Moldova trebuie sa fim buni vecini, asa este hotararea poporului nostru care traieste aici”, a declarat Anatoli Kaminski, transmite Protv.md. (VIDEO)

Igor Smirnov este sigur ca va obtine al cincilea mandat de presedinte al regiunii separatiste si s-a aratat deranjat de campania electorala care i-ar fi prejudiciat imaginea. „Minciuna nu se comenteaza, dar se actioneaza conform legii. Deja am dat in judecata. Astfel de PR negru nu a avut loc niciodata in campania electorala”, a spus Smirnov.Actualul lider de la Tiraspol si-a exprimat optiunea de vot la Palatul Republicii din Tiraspol si a fost intampinat cu orchestra.

Atat Igor Smirnov, cat si contracandidatul sau, Anatoli Kaminski, nu vad viitorul regiunii separatiste in componenta Republicii Moldova.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult