Alegeri SUA: Obama – campanie pe seama morţii lui ben Laden | Ziua Veche
Acasa InternationalExterne Alegeri prezidenţiale SUA: Obama – campanie pe seama morţii lui ben Laden

Alegeri prezidenţiale SUA: Obama – campanie pe seama morţii lui ben Laden

scris de Laurentiu Banches
0 afisari

Primul film de ficţiune despre raidul care a condus la moartea lui Osama ben Laden va fi lansat înainte alegerilor din SUA, producătorii fiind unii dintre susţinătorii lui Obama.

Alegeri prezidenţiale SUA: Obama – campanie pe seama morţii lui ben Laden

Producătorul de film Harvey Weinstein, care strânge fonduri pentru campania lui Barack Obama, va lansa, cu două zile înaintea alegerilor prezidenţiale americane din 6 noiembrie, primul film de ficţiune, „SEAL Team Six: The Raid on Osama bin Laden„, despre raidul care a condus la moartea lui Osama ben Laden. Pe 4 noiembrie, acest film care „le va vorbi tuturor americanilor”, potrivit preşedintelui Harvey Weinstein, Howard Owens, va fi difuzat pe postul National Geographic. Potrivit mediafax, filmul, regizat de John Stockwell şi produs pentru difuzarea pe marile ecrane de Nicholas Chartier, producătorul filmului de Oscar „The Hurt Locker” (Misiuni periculoase), va fi disponibil şi pe Netflix.

Preşedintele Obama a autorizat personal această misiune a comandoului de elită al SEAL care l-a ucis pe liderul reţelei teroriste Al-Qaida la 2 mai 2011, în ascunzătoarea acestuia din Abbottabad, Pakistan, în trailerul peliculei personajele din film afirmâd că „preşedintele Statelor Unite îşi pune în joc preşedinţia pentru această misiune”. Harvey Weinstein, producătorul unor filme ca „Pacientul englez”, „Artistul ” sau ultimul „Rambo”, este un susţinător declarat al partidului democrat. El a organizat în august, pe proprietatea sa din Westport, în Connecticut (est), o strângere de fonduri pentru Barack Obama în cadrul unei cine pentru 50 de persoane în valoare de 38.500 de dolari de participant.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult