Acasa InternationalExterne Alertă maximă în Israel

Alertă maximă în Israel

scris de C.P.
7 afisari

Premierul Benjamin Netanyahu le-a cerut miercuri israelienilor să fie „în stare de alertă maximă” și să dea dovadă de sânge rece în fața violențelor care au loc în Ierusalim și Cisiordania și care s-au extins în Israel, informează AFP.

Benjamin Netanyahu (foto:politicususa.com)

Benjamin Netanyahu (foto:politicususa.com)

Cetățenii israelieni sunt în prima linie a războiului împotriva terorismului și trebuie să fie în stare de alertă maximă‘, a declarat Netanyahu după o vizită la cartierul general al poliției din Ierusalim.

‘Scopul terorismului este de a răspândi frica și primul cuvânt de ordine pentru a-l învinge este de a ne păstra sângele rece și rezistența, atât la nivel național, cât și personal’, a spus premierul israelian, potrivit unui comunicat al biroului său de presă.

‘Am cunoscut perioade mai grele și vom depăși și acest nou val de teroare, dând dovadă de hotărâre, responsabilitate și unitate’, a adăugat Netanyahu, se mai arată în comunicat.

Tensiunile dintre palestinieni și israelieni au dus la un nou atac cu cuțit în Orașul Vechi al Ierusalimului și, în pofida aparentelor eforturi de aplanare, s-au extins miercuri chiar în centrul Israelului, unde un palestinian a fost ucis după ce a atacat un soldat israelian.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult