Acasa InternationalExterne Amanta oficială a lui Hollande e bine. Vezi de ce!

Amanta oficială a lui Hollande e bine. Vezi de ce!

scris de A.H.
169 Afisari

Partenera preşedintelui francez François Hollande, Valérie Trierweiler, a părăsit sâmbătă după-amiază spitalul parizian în care a fost internată la 10 ianuarie, după dezvăluirile privind o relaţie amoroasă a şefului statului cu actriţa Julie Gayet, a anunţat presa.

Valerie Trierweiler

Contactată de AFP, preşedinţia franceză a răspuns laconic prin „nu comentăm”, în timp ce apropiaţii lui Valérie Trierweiler au rămas tăcuţi.

Mai multe publicaţii, între care săptămânalul Paris-Match la care lucrează aceasta, au anunţat sâmbătă că Trierweiler a părăsit spitalul Pitié Salpétrière la mijlocul după-amiezii pentru a merge la „la Lanterne”, reşedinţa prezidenţială situată în apropiere de Versailles, pentru a se odihni.

Valérie Trierweiler, în vârstă de 48 de ani, jurnalistă şi mama a trei copii, a fost spitalizată la 10 ianuarie după o depresie uşoară, potrivit anturajului său, provocată de publicare, de către revista Closer a unui dosar special intitulat „iubirea secretă a preşedintelui”, în care se vorbea despre relaţia amoroasă a lui Hollande cu actriţa Julie Gayet.

5 comentarii

BULA 19-01-2014 - 08:54

Alta treaba n-avem, decat sa ne interesam de kurvele lui Hollande.

UnUL 19-01-2014 - 09:38

Păi, Bulișor, dacă ne interesăm (nu tu și eu, dar foarte mulți români) de c**va de Bianca Drăgușanu, subiectul făcând rating de vreo 3 luni, de ce să nu ne interesăm și de c**vele unui personaj mai important decât Victor Slav.

digital 19-01-2014 - 17:17

da, de șarkoțelul ce zici bă, unu-laș sau chiar de kiorul tău iubit și blonda de la kotroceni, ai?!

mircea 19-01-2014 - 12:36

Mai schimbati si voi ZVONUL ZILEI ca a cam mucegait e din 3-XI- 2013,poate-i schimbati titlul sii ziceti zvonul deceniului

ValVerde 19-01-2014 - 17:12

„Amanta oficială a lui Hollande e bine.”

===

Off…ce frica mi-a fost…!!!!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS