Acasa InternationalExterne Ambasada SUA anunţă condiţiile pentru Loteria Vizelor

Ambasada SUA anunţă condiţiile pentru Loteria Vizelor

scris de D.P.
7 afisari

Ambasada Statelor Unite ale Americii anunţă programul Loteria Vizelor (Diversity Visa) pentruanul 2017. Programul de imigrare Diversity Visa pune la dispoziţia persoanelor care îndeplinesc cerinţe simple, dar stricte de calificare, vize de rezidenţă permanentă în Statele Unite.

Programul Loteria Vizelor (Diversity Visa) pentru 2017

Programul Loteria Vizelor (Diversity Visa) pentru 2017

România se află printre ţările participante la programul DV-2017. Înregistrările pentru programul DV-2017 trebuie transmise electronic în perioada care începe joi, 1 octombrie 2015 la ora 12:00 PM ora de vară a Coastei de Est şi se încheie mart i, 3 țnoiembrie 2015 la ora 12:00 PM ora de iarnă a Coastei de Est.

Înregistrările pe hârtie nu sunt acceptate. Pagina Departamentului de Stat pentru transmiterea formularului electronic E-DV este www.dvlottery.state.gov.  Nicio înregistrare nu va fi acceptată după orele 12:00 PM, ora de iarnă a Coastei de Est a zilei de 3 noiembrie 2015 indiferent de întârzierile cauzate de sistem în perioada de înregistrare.

Legea permite o singură înregistrare de persoană. Tehnologia sofisticată folosită de Departamentul de Stat detectează înregistrările multiple. Dacă trimiteţi mai mult de o înregistrare de persoană veţi fi descalificaţi.

Participarea la program este GRATUITĂ. Guvernul SUA nu angajează consultanţi sau servicii particulare din afară pentru a opera programul DV. Orice intermediari sau alte persoane care oferă asistenţă pentru a pregăti o cerere de participare o fac fără autorizarea sau consimţământul Guvernului SUA.

Înregistrările conforme cu cerintele de participare vor rezulta în emiterea unui ecran cu o paginăț de confirmare care contine numele si numărul de confirmare al participantului, pagină care va trebui tipărită.

Această pagină de confirmare va furniza informatii pe care participantul va trebui să le folosească pentru a verifica electronic statutul înregistrării sale la sectiunea Entrant Status Check, disponibilă la www.dvlottery.state.gov.

Numai participantii care au informatiile de confirmare vor putea verifica statutul înregistrării lor, iar în cazul selectionării lor vor putea primi ținstructiuni despre solicitarea vizei si programarea interviului de viză.

Numărul de confirmare a înregistrării va putea fi recuperat printr-un link de pe pagina Entrant Status Check folosind adresa de email, numele de familie si anul nasterii participantului.

Participantii pot completa si transmite personal înregistrarea lor sau pot apela la ajutorul altei persoane.

Indiferent dacă înregistrarea este trimisă direct de participant sau prin asistenta unui avocat, prieten sau rude etc., se poate trimite o singură înregistrare pentru fiecare persoană, iar persoana participantă în programul DV-2017 este responsabilă că informat iile sunt corecte s complete.

Toţi participanţii la program indiferent dacă au fost selectionat i sau nu, pot să verifice statutul solicitării lor pe pagina de internet Entrant Status Check la www.dvlottery.state.gov. Aceasta va fi singura modalitate prin care câştigătorii din cadrul programului de loterie vor fi înştiinţaţi despre selecţionarea lor în programul DV-2017. Instruc iunile pentru programul DV-2017 se găsesc pe pagina de internet a Departamentului de Stat la http://travel.state.gov/content/visas/en/immigrate/diversity-visa/instructions.html sau pe pagina de internet a Ambasadei SUA la Bucuresti la http://romania.usembassy.gov/vize/diversity.html2

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult