Acasa InternationalExterne Ambasada SUA stinge lumina pe 27 martie

Ambasada SUA stinge lumina pe 27 martie

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Ambasada SUA va stinge sambata, 27 martie, luminile in cladirile sale, intre orele 20:30 si 21:30 , si isi incurajeaza toti angajatii sa faca la fel, in casele lor.


Actiunea are legatura cu „Ora Pamantului”, mai ales ca „Ambasada a anuntat cu placere” ca a devenit partener oficial al miscarii “Earth Hour”, initiata de World Wildlife Fund in 2007.
Ora Pamantului” este cea mai mare initiativa globala legata de schimbarile climatice. Mii de orase si 108 tari vor participa anul acesta la “Ora Pamantului.” In Romania, numeroase institutii de stat si private s-au alaturat acestei initiative.

0 comentariu

bubu 29-03-2010 - 10:14

Rusine organelor de ancheta si statului roman! Nu suntem in stare nici la 20 ani de la revolutie sa luptam uniti pentru aflarea ADEVARULUI.Mi-e scarba de conducera acestei tari…Priviti acum sacrificiul suprem al unui OM, al unui ROMAN adevarat cu o indiferenta demna de toata jena… Rusine sa va fie!

mihai trif 29-03-2010 - 11:33

TOV:BSESCU UNDE ESTI ??? DE CE TE-AM ALES ??? CE FACE FICA PRCORORULUI LASCU DE LA MEDIAS; CEL MAI VECHI PROCUROR COMUNIST SECURIST IN FUNCTIE??? ESTE VORBA DE KÖVESI!!! O MARIONETA A CLICII COMUNISTO-SECURISTE IN FRUNTE CU BASESCU CARE A RENUMIT-O IN FUNTIE: MIE PERSONAL MIE SCIRBA SI GREATA DE VOI: SINTETI PE CALE SA MAI ASASINATI UN MARE ROMIN SI UN MARE REVOLUTIONAR IN ADEVARATUL SENS; NU CA JIGODIILE DE ILIESCU;ROMAN; ETC; semnat UN MARE ADMIRATOR SI SUSTINATOR A LUI MARIES

un crestin 30-03-2010 - 01:53

Maries arata ca un miel de jertfa.

Domnule Maries,
Dumnezeu va vrea un luptator viu si puternic !

Ziua Veche fa ceva !
AVP, Viorele, scrie acum scrisori si trimite-le unde trebuie.

I C 30-03-2010 - 09:15

In toamna trecuta a mai murit un revolutionar in greva foamei. Acela a decedat din cauza actiunii de protest de la Guvernul Romaniei, dar nu a scris nimeni nimic. Fiind un anonim, cei care conduc tara spre dezastrul deplin au reusit sa musamalizeze nenorocirea si cazul nu a ajuns in presa. Sper ca domnul Maries sa reziste si sa supravietuiasca acestei incercari teribile. Dumnezeu sa-l ocroteasca!

gheorghe 30-03-2010 - 11:03

Dumnezeu sa il ajute pe dl.Maries si sa ii dea sanatate si fericire.
Mai devreme sau mai tarziu Adevarul trebuie sa iasa la lumina.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult