Acasa InternationalExterne Ambasadorul român: Susţinem aspiraţiile europene ale Ucrainei

Ambasadorul român: Susţinem aspiraţiile europene ale Ucrainei

scris de Marius Bâtcă
2 afisari

România susţine integrarea europeană a Ucrainei, a indicat ambasadorul român la Kiev, Cornel Ionescu, în cadrul deschiderii unei expoziţii filatelice în capitala ucraineană.

romania ucrainaAmbasadorul român la Kiev a participat, în capitala ucraineană, la deschiderea unei expoziţii filatelice cu ocazia aniversării a 20 de ani de la stabilirea relaţiilor diplomatice dintre Ucraina şi România şi a reiterat, în cadrul acestui eveniment, că Bucureştiul este interesat de integrarea europeană a ţarii vecine.

„Susţinem iniţiativele şi aspiraţiile europene ale Ucrainei şi suntem interesaţi ca acest demers să fie continuat de Kievul oficial”, a afirmat Cornel Ionescu, informează Rador, care citează presa ucraineană.

Cornel Ionescu a declarat, de asemenea, că România priveşte cu optimism dezvoltarea relaţiilor dintre Kiev şi Bucureşti. Potrivit ambasadorului, pentru anul acesta este planificată o serie de iniţiative menite să deschidă noi perspective pentru relaţiile ucraineano-române.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult