Acasa InternationalExterne Ambasadorul Romaniei in Chile, implicat intr-un accident rutier

Ambasadorul Romaniei in Chile, implicat intr-un accident rutier

scris de Ziua Veche
3 afisari

.Ambasadorul Romaniei in Chile, Valentin Florea, a fost implicat intr-un accident rutier, a relatat luni cotidianul chilian La Nacion, in editie electronica, precizand ca diplomatul roman nu a patit nimic, insa un alt sofer, de 28 de ani, este in stare grava, transmite Mediafax.


Potrivit presei, Valentín Florea ar fi facut o intoarcere gresita pe bulevardul Kennedy din zona Vitacura, Santiago de Chile, izbindu-se frontal de un alt autoturism, marca Toyota Yaris, al carui sofer a fost grav ranit dar care se afla in afara oricarui pericol. „Am iesit pe strada aceasta si am fost lovit din stanga. Stiu ca m-am invartit de doua ori, probabil de mai mult de doua ori (…) Nu sunt ranit, sunt bine, pentru ca altfel, va zic, nu stiu ce s-ar fi intamplat”, a spus ambasadorul, citat de radio Cooperativa. Capitanul de politie Fabian Rocha a spus ca sunt asteptate rezultatele alcoolemiei. Presa chiliana relateaza ca ambele autovehicule sunt aproape complet distruse. Ambasadorul si celalalt sofer, in varsta de 28 de ani, au fost dusi la Clínica Las Condes.

 

0 comentariu

Viorica Ianc 12-04-2010 - 16:19

Pentru mine poate fi interesanta cartea
„De la neolitic la Coca. Cola …si apare
o virgula. Pentru a putea intelege am
nevoie de apostrof.
Maine este 13 aprilie !
In minte am asociat cu 13 aprilie 1948 !
Cand la noi a fost distrusa in primul rand
propia INITIATIVA !
A DISTRUSA si apoi interzisa !
Si si in ziua de azi putini care au o ini-
tiativa propie mai pot REALIZA ceva daca
nu sunt oplositi pe langa vreun partid.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS