Acasa InternationalExterne Ambasadorul SUA, cuvinte de laudă la adresa lui Klaus Iohannis şi Ludovic Orban

Ambasadorul SUA, cuvinte de laudă la adresa lui Klaus Iohannis şi Ludovic Orban

scris de Misu Andrei
108 afisari

Ambasadorul SUA la Bucureşti, Adrian , a afirmat vineri, la fabrica Ford din Craiova, că România a făcut paşi importanţi şi are potenţialul să devină lider regional, însă pentru a valorifica acel potenţial, mai are nevoie de muncă şi de lideri vizionari, „precum preşedintele Iohannis şi prim-ministrul interimar Orban”, informează Agerpres.

 

„Este o plăcere să mă aflu aici, alături de dumneavoastră, pentru a evidenţia succesul unei companii americane remarcabile şi impactul acesteia în România. Cred că povestea Ford este un exemplu excelent a ceea ce se poate întâmpla dacă Statele Unite şi România lucrează împreună. Ford a investit peste 1,5 miliarde de euro în ceea ce era o fabrică auto învechită şi neperformantă. Astăzi, această fabrică asigură locuri de muncă foarte bune pentru peste 6.300 de români harnici. Aceşti muncitori excepţionali, care ar trebui să fie foarte mândri de măiestria lor. Ford este doar una dintre multele poveşti de succes din toată România. Investitorii angajează şi pregătesc muncitori, colaborând cu Guvernul pentru a dezvolta o Românie mai sigură din punct de vedere economic, nu doar pentru elita educată, ci pentru toţi muncitorii. România a făcut paşi importanţi şi are potenţialul să devină lider regional. Însă pentru a valorifica acel potenţial, mai este nevoie de muncă. Va fi nevoie de lideri vizionari, precum preşedintele Iohannis şi prim-ministrul interimar Orban pentru a depăşi provocările care urmează şi a conduce această ţară spre o renaştere modernă a României, o renaştere nu doar a economiei, ci a tuturor faţetelor vieţii româneşti”, a spus Adrian Zuckerman în discursul susţinut vineri la fabrica Ford de la Craiova, unde a fost prezent şi premierul Ludovic Orban alături de o delegaţie guvernamentală.

1 comentariu

SabinA 08-02-2020 - 14:02

au primit mai multe favoruri de la Guvern. Desi sunt 6300 de angajati, toti dar absolut toti au fost angajati pe pile, cunostiinte si relatii. Fca invechita de care vorbea se numea Daewoo, SUD-COREEANA. Inainte a fost Oltcit FRANCEZA. Mai cititi dle Ambasador.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult