Acasa InternationalExterne Ambasadorul Ungariei promoveaza ideile Consliului National Secuiesc

Ambasadorul Ungariei promoveaza ideile Consliului National Secuiesc

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Prezent la Targu Mures pentru a sarbatori Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, ambasadorul Ungariei in Romania, Oszkar Fuzes, s-a declarat incantat de faptul ca “gandul de autonomie incepe sa se contureze”, adaugand ca, “sunt sigur ca nu peste mult timp va prinde contur legislativ”, potrivit site-ului tvmures.ro.

La randul sau, Izsak Balasz, presedintele Consiliului National Secuiesc (CNS), a declarat ca “Tinutul Secuiesc” este o regiune compacta, formata din opt comitate, cu centrul in Targu Mures. “Comitatele de sud ale Tinutului Secuiesc l-au aparat de atacurile dusmanilor, aici erau cei care aparau Constitutia Secuiasca (…) Tinutul Secuiesc liber sa fie cel care duce mai departe stabilitatea in zona, acesta este un tel pentru care merita sa luptam”, a mai adugat presedintele CNS.

3 comentarii

dispeceru 27-03-2010 - 09:33

parca te si vad cum le furai mancarea alora de la cantinele regie 1 si 3. ce e drept cu zambetul pe buze, nu avea nimic de a face cu cenusiul de acum.

Huhu 27-03-2010 - 14:23

Bravo!

Buta Dumitru 11-02-2011 - 21:11

Dacă la cârma ţărrii avem idioţi şi corupţi, ideile maghiarilor prin contur.
Dar se ştie bine ce a spus acel popă Tokeş smintit.Or fi proşti guvernanţii dar se isbesc de rezistenţa poporului.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS