Acasa InternationalExterne Amenda de 14.000 de euro pentru absente in Parlamentul bulgar

Amenda de 14.000 de euro pentru absente in Parlamentul bulgar

scris de Ziua Veche
4 afisari

Liderul Miscarii bulgare pentru drepturi si libertati, Ahmed Dogan, a fost amendat cu peste 14.000 de euro (27.000 de leva) din cauza absentelor de la sedintele de plen ale Parlamentului, relateaza site-ul Novinite.com, citând postul national de radio bulgar, potriviti Mediafax.

La inceputul legislaturii, la jumatatea anului trecut, Parlamentul bulgar a adoptat o serie de masuri pentru a-i determina pe deputati sa se prezinte la sedinte, printre acestea numarându-se si amenzile.

Liderul Miscarii pentru drepturi si libertati se numara printre parlamentarii cu cel mai mare numar de absente. Fostul prim-ministru Serghei Stanisev, in prezent presedinte al Partidului Socialist bulgar, a fost amendat cu 6.000 de leva (3.100 de euro), liderul partidului de extrema-dreapta Ataka, Volen Siderov, cu 5.000 de leva (aproape 2.600 de euro), iar Ivan Kostov, lider al Coalitiei Albastre, a fost amendat cu 163 de leva (85 de euro). Amenzile urmeaza sa fie retinute din salariile parlamentarilor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS