Acasa InternationalExterne Ancheta in spionajul militar american

Ancheta in spionajul militar american

scris de Ziua Veche
0 afisari

Secretarul american al Apararii, Robert Gates, a ordonat demararea unei anchete interne asupra „operatiunilor de informare” ale Pentagonului, de la razboiul psihologic si electronic pana la relatii publice, a indicat purtatorul sau de cuvant, Geoff Morrell, transmite Agerpres.


Ministrul a dispus aceasta masura in timp ce Pentagonul tocmai lansase o alta ancheta asupra unuia dintre responsabilii sai, suspectat ca ar conduce o retea de spionaj privat in Afganistan si in Pakistan, citat de AFP. Potrivit editiei New York Times din 15 martie, responsabilul respectiv – Michael Furlong – ar fi angajat cu contract membri ai unor societati de securitate private pentru a colecta informatii care sa permita localizarea militantilor islamisti si a taberelor rebelilor. Potrivit lui Morrell, cea de a doua ancheta solicitata de Gates va viza „ansamblul operatiunilor de informatii pentru a se afla daca ele sunt suficient de supravegheate si incadrate”.

0 comentariu

jan dinu 28-03-2010 - 15:44

EU finantez toate punctele 1-10 –
c-o conditie :
Mihaela Carlan pentru presedinte ..!-:)
JD

Huhu 28-03-2010 - 16:25

MAI ALES PENTRU GUVERNANTII CE DUC TARA LA SARACIE!!!

muaddib 28-03-2010 - 19:05

din proiectul de tara al lui madam carlan transpira de fapt proiectul personal al lui madam carlan: sa se gaseasca un prost care sa plateasca tot fara sa comenteze!
alooooo! cucoana! vei fi fost matale vreo intretinuta in tinerete, dar poate ca atunci aveai ceva de oferit, acum esti cam ofilita si enzima q10 nu te scapa de riduri, asa ca a cam scazut contributia harmasarilor? n-asa?
e o regula in lumea asta: pentru orice trebuie ca cineva sa plateasca! iar acel orice trebuie sa-si merite banii – de exemplu: cand matale erai tanara, ieseau mai multi bani, acum ies mai putini

de unde naiba sa se gaseasca banii pentru tot ce vrei matale? a?!? aud? in societate nu e ca la femei: dai un ban si ai una buna, e altfel

plus ca rumanii nu merita o soarta mai buna, un popor de sclavi care nu are coloana vertebrala

mentalitatea cersetoriei valahe iese la iveala in articolasul asta: sa ne dea CINEVA! cine sa va dea?!?! la munca ortodocsilor! la munca!

.un crestin 28-03-2010 - 21:32

Mihaela, presedinte! strig si eu alaturi de Jan Dinu.
Cele 10 puncte trebuie xeroxate, afisate , citite si raspandite.
Draga Mihaela, vede-te-as la Nasu Radu Morar.

.un crestin 28-03-2010 - 21:35

cumu-i numele, asa si comentariul

CALUGARUL cel adevar 28-03-2010 - 22:43

[,,Fara vis n-ar fi posibil urcusul, dar fara actiune nu se intampla ce visam.”]

Este foarte adevarat ce spune Mihaela in aceste ,,maxime filozofice”. Noua romanilor ne lipseste siritul practic, acel spirit mai mult tehnic si global de a realiza lucruri cu iz general si nu particular cu care sa se laude orice cioban. In fruntea societatii romanesti nu gasim oameni cu calitati tehnice care sa fie dirijati de politicieni competentic care sa formeze echipe sinu mafii. De aceea realizarile in orice domeniu se lasa asteptate si nu vor veni niciodata. Chiar daca cineva ar avea vreo idee, acea idee sau acel ,,Cineva” ar (sau va) muri in sucul lui propriu pentru ca invidia, gelozia ,,sa moara capra vecinului” vor eroda acea idee sau initiativa ca pina la urma sa ni se spuna ca ideea respectiva ,,nu e buna, domnule, e o timpenie, ia mai da-l in gitii ma-sii de idiot !”, pt. ca, mai tirziu, acei care au refuzat ideea sa o aduca pe piata ca fiind a lor. Noi, romanii, nu avem cultul realizarilor, al constructiei, al edificarii macrostgructurii societatii, ci ne multumim cu realizari mici, minuscule, personale ale unui Nu Stiu Cine, avid dupa faima de Colentina. Nu suntem capabilis a lucram in echipe, la locul nostru, smeriti si fara sa umblam sau sa alergam dupa faima. Ne lipseste spiritul germanic de a trai intr-o societate organizata in care oamenii sa se simta si liberi si proprietari dar fara sa se deranjeze unii pe altii, cautind interesul general si nu cel individual. Mihaela Carlan sesizeaza foarte bine aceasta problema esentializind acest concepti prin niste idei filozofice. Pacat ca explicatiile ideilor ei fac mai mult rau ideilor ei, decit sa le faca intelese. dar o inteleg, dorinta ei sincera este aceea de a fi inteleasa de cei care nu se vor a se fi schimbat din mizeria lor morala nici de-ai dracu !

FORESKIN 29-03-2010 - 00:49

ochelari.. ??

Caramache 29-03-2010 - 01:19

” 6. Accesul in politica sa fie conditionat de nivelul cunostintelor de limba romana, istorie si geografie. Apoi sa urmeze verificarea competentelor specifice. Nu cred ca mai e nevoie de argumente pentru o asemenea triere. ” Mihaela Carlan

Pai puntul asta al Proklamtziei carlanesti este curat murdar nekostitutional !!!!
Pai se poate? Unde ne trezim: vrem noi oare diktatura carlanelor si carlanilor ? Da’ pe astia cine ii verifica ca sa poata fi verificatori? Comisilii de egzamen ale cadrilor iuniversitare?

Caramache 29-03-2010 - 01:56

1. Deci cei ai lui Bela Marko nu se vor bucura de chestia asta.
2. Sa se reduca cei sapte ani de-acasa la numai doi.
3. Cine plateste: Mihaela, sau turcu?
4. Si ma rog cine va controla instaurarea meritocratiei? Curtea meritocrata?
5. Pai sa-si schimbe numele in Societatea Romana de Tembeliziune.
7. Ce te faci cu aia care se fac prastie de toba pe banii lor?
8. De exemplul American ai auzit? Se cheama recall.
9. Ai rezon! De miine toti si toate sa fie sanchilot,i respectiv sanchiloate.
10. Mihaelo, unde esti tu mai draga volintira sloboda la prasit de loboda?

ValVerde 29-03-2010 - 02:55

Si-am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea asa.

PS Din cind in cind, realitatea pocneste zdravan peste ochi. Felicitari ca inca nu ai avut o intilnire cu ea.

jan dinu 29-03-2010 - 06:08

1- Redescoperirea prin noi atribute a locului numit
>> Gradina maicii Domnului

jan dinu 29-03-2010 - 06:10

Shi nu am tinere de minte …exacta !
Vai – vai!!
JD

jan dinu 29-03-2010 - 15:14

>> Mi-a placut foarte tare modul

george nemteanu 31-03-2010 - 01:44

Toate bune si placute, dar irealizabile cu actuala clasa politica. Punctul sase ar trebui sa contina in prim plan cuvintele ‘morali si integri’. Daca aceste conditii ar fi realizate, in mod sigur ar urma si celelalte. Si extinzand la toate punctele enumerate, toate ar deveni posibile.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult