Acasa InternationalExterne Angajații Facebook critică public refuzul lui Zuckerberg de a sancționa mesajele lui Trump

Angajații Facebook critică public refuzul lui Zuckerberg de a sancționa mesajele lui Trump

scris de Misu Andrei
72 afisari

Într-o mișcare extrem de rară de disidență în interiorul comapaniei Facebook, angajații lui Mark Zuckerberg se revoltă public la adresa acestuia, după ce fondatorul Facebook i-a luat apărarea lui Donald Trump în scandalul acestuia cu rețeaua socială rivală, Twitter, notează The Guardian.

Angajații Facebook și-au exprimat nemulțumirea pe rețelele sociale față de șeful lor, într-o manifestare rară de disidență în cadrul companiei. Dezacordul a venit din partea angajaților de la toate nivelurile companiei, inclusiv a unor șefi de departamente. Aceștia au criticat decizia lui Zuckerberg de a lăsă netaxat pe Facebook mesajul lui Donald Trump prin care este „glorificată violența”. Mesjaul a fost marcat ca incitare la violență de rețeaua socială rivală, Twitter, care a ascuns mesajul președintelui SUA.

Andrew Crow, șeful departamenteului de proiectare a dispozitivului Portal Facebook, a scris: „Acordarea unei platforme pentru a incita violența și a răspândi dezinformarea este inacceptabilă, indiferent despre cine este vorba. Nu sunt de acord cu poziția lui Mark și voi face tot ce este posibil ca să schimb asta. ”

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult