Acasa InternationalExterne Angela Merkel va merge la Chişinău

Angela Merkel va merge la Chişinău

scris de M.A.
8 afisari

Cancelarul Federal al Germaniei, Angela Merkel, va efectua o vizită în Republica Moldova, a anunţat guvernul de la Chişinău.

Angela Merkel merge la Chisinau

Angela Merkel merge la Chisinau

În cadrul conferinţei de presă susţinute vineri de către prim-ministrul Vlad Filat pe marginea rezultatelor vizitei pe care a efectuat-o la Bruxelles şi Luxemburg, în perioada 26-28 iunie, premierul a vorbit şi despre participarea sa la Summit-ul Partidului Popular European. Filat a menţionat că a avut mai multe discuţii utile şi importante cu partenerii din alte ţări, transmite Moldpres.

„Am lansat invitaţia doamnei Angela Merkel, Cancelar Federal al Germaniei, să viziteze Republica Moldova şi Dumneaei a acceptat invitaţia. Vizita va avea loc în vara anului curent. Aceasta va fi prima vizită a unui Cancelar Federal al Germaniei în Republica Moldova„, a anunţat Vlad Filat.

1 comentariu

Viorica Ianc 01-07-2012 - 06:23

Frumos scris ” Dumneaei ” , imi aminteste de Dumneata si Dumitale !
Imi aminteste de educatia de acasa unde nu am invatat sa spun mamei – tu – .
Din pacate acum doamna Merkel are… un pic probleme pe la casa ei (dumneaei) ! Stiu numai ca in tinerete ne-a cutreierat Carpatii cu rucsacul.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult