Acasa InternationalExterne 21.12.2012. Apocalipsa închide şcolile în SUA

21.12.2012. Apocalipsa închide şcolile în SUA

scris de L.M.
12 afisari

Apocalipsa închide şcolile în SUA. Vacanţa de Crăciun în mai multe şcoli din statul american Michigan a început mai devreme cu 1-2 zile.

Apocalipsa închide şcolile în SUA

Apocalipsa închide şcolile în SUA

Măsura a fost luată din cauza temerilor legate de posibilitatea izbucnirii unor acte de violenţă în rândul copiilor pe fundalul zvonurilor referitoare la sfîrşitul lumii, care ar putea surveni vineri, 21 decembrie (21.12.2012), conform calendarului mayaş, transmite USA Today, citat de Moldpres.

Administraţiile şcolilor din Genesee, Lapeer şi altele, aflând de zvonurile privind posibilitatea unor acte de violenţe în şcolile din Michigan săptămâna aceasta, a decis să trimită în vacanţă elevii încă de joi şi nu de sâmbătă, aşa cum era planificat, conform programului.

Într-o serie de alte şcoli din SUA, vacanţa de Crăciun va începe de vineri. Cu toate acestea, nu există dovezi concrete ale existenţei unor ameninţări, însă administraţia a luat această decizie ca măsură de precauţie, menţionează USA Today.

1 comentariu

urbos 22-12-2012 - 01:51

Tara de cretini. S-au adunat toti acolo.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult