Acasa InternationalExterne Şapte candidaţi pentru primăria Moscovei

Şapte candidaţi pentru primăria Moscovei

scris de Ziua Veche
3 afisari

.Filiala regională a partidului de guvernare „Rusia Unită” a întocmit o listă cu şapte posibili candidaţi pentru postul de primar al Moscovei, relatează, joi, agenţia Interfax, citată de Agerpres. 

„Avem propunerile. Este vorba de şapte candidaţi”, a afirmat reprezentantul filialei moscovite a formaţiunii, Elena Panina, evitând să dea nume concrete.

Kommersant notează că partidul de guvernare „Rusia Unită” îi va prezenta, sâmbătă, preşedintelui Dmitri Medvedev lista candidaţilor pentru postul de primar al capitalei. Potrivit legii, conducerea federală a partidului aflat la putere are un rol-cheie în desemnarea şefilor regiunilor. Formaţiunea trebuie să se consulte cu şeful statului.

Presa a relatat că între posibilii candidaţi ar figura vicepremierii Serghei Ivanov şi Serghei Sobian, precum şi ministrul pentru situaţii de urgenţă, Serghei Şoigu. De asemenea, a fost vehiculat numele reprezentantului preşedintelui în regiunea Caucazului de Nord, Aleksandr Hloponin.

Preşedintele Dmitri Medvedev l-a demis marţi pe Iuri Lujkov din postul de primar al Moscovei, „pentru pierderea încrederii” şefului statului. Lujkov a ocupat această funcţie timp de 18 ani. După demitere, el s-a retras şi din partidul de guvernare „Rusia Unită”.

0 comentariu

fanariotu 24-04-2010 - 12:52

Aia au fost si s-au dus,noi am ramas cu FANARI-HOTII,care sunt neo-banditii actuali,mult mai versati.mult mai feroci,astia n-au mama,n-au tata,se-nchina doar la un singur idol:BANUL.! ! !In fruntea lor au un bolsevic,iar imputernicit cu protectia anti-justitie,au un gainar,uns cu de toate,care acuma isi face practica in arestul Politiei.!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult