Acasa InternationalExterne Argentina: Accident auto, 8 morţi şi 20 de răniţi

Argentina: Accident auto, 8 morţi şi 20 de răniţi

scris de A.B.
21 Afisari

Opt persoane au murit şi alte 20 au fost rănite după ce un autobuz şi un camion s-au ciocnit în regiunea Cascadei Iguazu din provincia Misiones, în nord-estul Argentinei. 

accident

foto: isic.ro

„Şase dintre victime au murit pe loc, iar alte două au decedat ulterior. Sunt 20 de răniţi”, a declarat Cesar Barreto, primarul din Montecarlo, un oraş aflat la aproximativ 1.200 de kilometri de Buenos Aires, pentru postul de televiziune TN. El a menţionat că scena fost teribilă, coliziunea impresionantă şi a precizat că autobuzul a ars, iar flăcările au atins liziera pădurii de la marginea drumului, la nivelul locului cunoscut sub numele Caraguatay. Potrivit autorităţilor, între victime se află şi şoferii celor două vehicule. Nicio informaţie nu era disponibilă, imediat, cu privire la eventuala prezenţă a unor turişti străini între pasagerii decedaţi din autobuz. În această provincie de la frontiera cu Paraguay şi Brazilia se află Cascada Iguazu, proclamată în 2011 una dintre cele şapte minuni ale naturii.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult