Acasa InternationalExterne Argentina – De ce a fost spitalizată președinta Cristina Kirchner

Argentina – De ce a fost spitalizată președinta Cristina Kirchner

scris de Laurentiu Banches
2 afisari

Cristina Kirchner a fost internată într-o clinică de la Buenos Aires în seara de duminică, 2 noiembrie, din cauza unei „stări febrile infecţioase”.

Argentina - De ce a fost spitalizată președinta Cristina Kirchner (foto:hoy.com.do)

Argentina – De ce a fost spitalizată președinta Cristina Kirchner (foto:hoy.com.do)

Serviciile preşedinţiei au anunțat într-un comunicat de presă că președinta Cristina Kirchner, în vârstă de 61 de ani, „prezintă o stare febrilă infecţioasă din cauza căreia s-a decis să fie spitalizată la Clinica Otamendi din Buenos Aires, în vederea unui tratament”.  Nu este prima dată  când Kirchner are probleme de sănătate, ea fiind nevoite să își ia un concediu medical de 48 de ore din cauza unei faringite în perioada 19 – 21 octombrie.

Mai mult, Kirchner s-a aflat într-un concediu de două zile şi în iulie, din cauza unor dureri în gât şi a unei laringite. Concediul a fost prelungit timp de peste o săptămână, antrenând modificarea programului şi amânarea unei vizite în Paraguay. Potrivit mediafax, în urmă cu peste un an, preşedinta a fost operată de un hematom cerebral şi şi-a încetat activitatea timp de şase săptămâni, iar rezultatele examenelor postoperatorii au fost pozitive.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS