Acasa InternationalExterne Arhiepiscopul de Westminster: Prezervativele ar putea fi o solutie pentru combaterea saraciei

Arhiepiscopul de Westminster: Prezervativele ar putea fi o solutie pentru combaterea saraciei

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Atunci cand vine vorba de reducerea saraciei in tarile din lumea a treia, folosirea prezervativelor sau a altor mijloace de contraceptie ar putea reprezenta o solutie pe termen scurt.

Declaratia a fost facuta de liderul Bisericii Catolice din Marea Britanie, Vincent Nichols, in cadrul unui interviu acordat BBC. Avand in vedere ca una din cauzele saraciei in aceste state este si rata crescuta a natalitatii, Arhiepiscopul de Westminster a precizat ca “tratamentul la care sunt supuse femeile din aceste tari” ar putea justifica utilizarea unor mijloace de contraceptie, cum ar fi prezervativele sau pastilele, ca “o solutie pe termen scurt”. El a tinut sa sublineze insa faptul ca Biserica Catolica se opune acestor practici, pentru ca “orice forma de contraceptie este vazuta ca un pacat”. In acelasi timp, Nichols a adugat ca in opinia sa, este exclus ca Biserica Catolica sa se alature apelurilor privind distribuirea gratuita a prezervativelor in aceste regiuni. Vorbind despre scandalurile referitoare la preotii care au fost acuzati ca au molestat copii, Arhiepiscopul de Westiminster a declarat ca Biserica Catolica nu este singura institutie din Marea Britanie care se confrunta cu o criza de credibilitate, dar ca aceasta a facut si va mai face o serie de pasi importanti pentru a recastiga increderea oamenilor.

0 comentariu

Bah NELLU & Co 30-03-2010 - 08:28

Sa strice acordurile Hamas de la Moscova.
Cretinei evreii astia care cred ca cineva ce se duce la Moscova sa se milogeasca dupa bani, arme si hrana ptr Gaza, pune si o bomba imediat de merci-fain.

Iar CECENII sunt in mana unui fost guerilla-man aliat al lui Putin.
Aia nu fac miscari decat daca sunt ANGAJATII MERCENARI ai lui Bassaiev cel omorat de Putin cu o bomba-capcana.
Georgienii sunt prea mulâi ptr asa manevre.

Pute de la distanta a gidani sau mercenari in slujba specialistilor ENGLEZI care opereaza si in Irak sau la Teheran.

bah gramada de cornute evreeisti, bah sunteti prea prosti sa faceti ceva netransparent.

Vreti sa folositi prosteala religioasa a mujicului rus contra MUSULMANILOR dar asta va poate intra in ochi daca Putin scapa o vorba la TV despre acreala Tel-Avivului din cauza politicii sale echidistante (sic!).

Asa de imbecile va sunt actiunile ca arata mai stupid decat „atentatul lui Oswald” asupra lui Kennedy _ cel omorat de BUSH-Sr si banda lui de killeri de la CIA prin ordinul VICElui Johnson.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS