Armata siriană a ucis patru turci ce luptau de partea rebelilor | Ziua Veche
Acasa InternationalExterne Armata siriană a ucis patru turci ce luptau de partea rebelilor

Armata siriană a ucis patru turci ce luptau de partea rebelilor

scris de Laurentiu Banches
3 afisari

Acţiunea armatei siriene s-a petrecut sâmbătă, 7 octombrie, la marele oraş din nordul ţării, Alep, cei patru turci ucişi luptând de partea rebelilor din Siria.

Armata siriană a ucis patru turci ce luptau de partea rebelilor (foto:naharnet.com)

Unitatea armatei siriene a distrus în acţiunea de sâmbătă la Alep, două vehicule pe care erau instalate mitraliere antiaeriene Duşka şi şapte Mercedes-uri la bordul cărora se aflau terorişti printre care patru turci. Conform Agerpres, în terminologia oficială, cuvânt ”terorist” îi desemnează pe rebelii care luptă împotriva regimului sirian.

În august, Osman Karajan, un controversat avocat turc al mai multor presupuşi membri ai reţelei Al-Qaida acuzaţi că au comis atentate sângeroase la Istanbul în 2003, a fost ucis în luptele din Alep. Rămâne de văzut dacă armata turcă va reacţiona în vreun fel după ce a ripostat sâmbătă dimineaţa la un nou tir de artilerie provenit din Siria şi care a lovit teritoriul său în provincia Hatay fără să provoace victime.

2 comentarii

geek-a-contra 07-10-2012 - 10:24

misto tare. astia se duc la razboi cu mercedesul. in coloane de minimum sapte bucati… 🙂

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult