Acasa InternationalExterne Armata tunisiană a luat cu asalt palatul prezidenţial

Armata tunisiană a luat cu asalt palatul prezidenţial

scris de M.A.
1 afisari

Armata tunisiană a luat cu asalt duminică palatul prezidenţial din Cartagena unde s-au refugiat elemente ale gărzii prezidenţiale a lui Ben Ali, potrivit unei surse din securitatea tunisiană, citată de AFP.

Armata tunisiană a luat cu asalt palatul prezidenţial

Armata tunisiană a luat cu asalt palatul prezidenţial (Foto: AGERPRES)

„Armata a luat cu asalt palatul din Cartagena unde s-au refugiat elemente ale gărzii prezidenţiale” a fostului preşedinte Ben Ali, care a fugit vineri din Tunisia, a indicat fără alte precizări această sursă, sub acoperirea anonimatului, transmite Agerpres.

Potrivit unui locuitor al acestui cartier de lux din Cartagena, au fost auzite „focuri” în apropierea palatului. El a adăugat că armata a stabilit un perimetru de securitate în jurul clădirii. O locuitoare a adăugat că a văzut „cel puţin două elicoptere survolând sectorul preşedinţiei”. Potrivit televiziunii publice, poliţişti aflaţi în incinta Şcolii de Înalte Studii Comerciale (HEC), din apropierea palatului prezidenţial, au chemat armata să îi salveze, spunând că se aflau sub tiruri.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult