Acasa InternationalExterne Armata ucraineană a atacat convoiul militar rus care a pătruns pe teritoriul Ucrainei

Armata ucraineană a atacat convoiul militar rus care a pătruns pe teritoriul Ucrainei

scris de D.S.S.
6 afisari

Armata ucraineană „a distrus” majoritatea vehiculelor blindate ruse care au pătruns în cursul nopţii pe teritoriul ucrainean, afirmă un purtător de cuvânt militar. Ministerul rus de Externe a denunţat „tentativele” părţii ucrainene de a bloca tranzitul „convoiului umanitar” destinat regiunilor din estul Ucrainei afectate de conflict.

Armata ucraineană a atacat convoiul militar rus care a pătruns pe teritoriul Ucrainei

Armata ucraineană a atacat convoiul militar rus care a pătruns pe teritoriul Ucrainei

Ministerul rus de Externe a denunţat „tentativele” părţii ucrainene de a bloca tranzitul „convoiului umanitar” destinat regiunilor din estul Ucrainei afectate de conflict.

„Ministerul rus de Externe denunţă intensificarea brutală a operaţiunilor militare ucrainene în această regiune; operaţiunile au scopul de a bloca traseul convenit cu Kievul pentru trecerea convoiului umanitar rus”, conform unui comunicat oficial.

Armata ucraineană „a distrus” majoritatea vehiculelor blindate ruse care au pătruns în cursul nopţii pe teritoriul ucrainean, afirmă un purtător de cuvânt militar.

„Trupele ucrainene au localizat şi au atacat vehiculele militare intrate în cursul nopţii printr-o zonă a frontierei aflată sub controlul insurgenţilor”, a declarat Andrei Lisenko, purtătorul de cuvânt al armatei ucrainene. „Militarii ucraineni au distrus vehicule militare ruse, fiind vizaţi de focuri de artilerie, inclusiv de pe teritoriul Rusiei”, a precizat oficialul militar ucrainean.

Preşedinţia Ucrainei a confirmat că o mare parte a vehiculelor militare ruse au fost distruse de armata ucraineană. „O mare parte a convoiului a fost distrusă de artileria ucraineană”, a comunicat Preşedinţia de la Kiev, citată de AFP.

Preşedintele Petro Poroşenko a discutat prin telefon despre situaţie cu premierul Marii Britanii, David Cameron.

Vineri dimineaţă, Ucraina a denunţat incursiunea unui convoi militar rus pe teritoriul său, pe la un post de frontieră aflat sub controlul separatiştilor proruşi, în zona Doneţk. „Un convoi militar rus a trecut frontiera prin punctul vamal Izvarin”, a declarat pentru AFP Oleksîi Dmitraşkivski, un purtător de cuvânt al operaţiunii militare ucrainene din est. „Nu dispunem de informaţii privind numărul de vehicule din acest convoi”, a adăugat el.

Potrivit corespondenţilor publicaţiilor The Guardian şi The Daily Telegraph, 23 de vehicule blindate pentru transportul trupelor, camioane de combustibil şi alte vehicule logistice cu numere de înmatriculare militare ruseşti au traversat frontiera dintre Rusia şi Ucraina joi seara, în zona Doneţk, prin punctul vamal Izvarin.

Un alt convoi „umanitar” rus, format din aproape 300 de camioane, este staţionat la frontiera dintre Rusia şi Ucraina, vehiculele fiind verificate de poliţia ucraineană.

Rusia a efectuat o incursiune militară în estul Ucrainei, a confirmat secretarul general NATO, Anders Fogh Rasmussen, îndemnând Moscova să retragă imediat vehiculele militare şi trupele staţionate în apropierea frontierei ucrainene. „În cursul nopţii, am asistat la o incursiune rusă, o trecere a frontierei ucrainene”, a declarat Rasmussen la Copenhaga, citat de agenţia DPA. „Acest lucru confirmă faptul că există un flux continuu de armament şi combatanţi în estul Ucrainei. Este o dovadă clară privind implicarea permanentă a Rusiei în destabilizarea estului Ucrainei”, a adăugat secretarul general NATO.

„Rusia trebuie să retragă trupele de la frontierele Ucrainei, să oprească traficul de armament, trecerea combatanţilor şi a banilor în Ucraina, să înceteze susţinerea acordată separatiştilor din estul Ucrainei şi să iniţieze un dialog constructiv cu Administraţia de la Kiev”, a spus Rasmussen.

Trimiterea convoiului militar „reprezintă o nouă dovadă că Rusia face exact invers decât afirmă. Rusia contribuie la escaladarea conflictului, chiar dacă face apeluri pentru detensionarea crizei”, a reacţionat Oana Lungescu, purtătorul de cuvânt al NATO, potrivit Reuters.

103 comentarii

urbos 15-08-2014 - 20:33

Balarii de ji dani imputiti.

Cioxe 15-08-2014 - 22:15

Eu cred ca sint totusi amerecanii acolo !
AilaN’tzii sint ocupatzi cu copii si femeile gravide .

urbos 16-08-2014 - 02:54

Americanasii sint retardati, ei sint acolo, dar dupa ce le-au soptit ji danii in ureche.Handicapati.

tomi 16-08-2014 - 03:57

urbos
16-08-2014 at 02:54
======
Handicapata-i curva de ma-ta care se futte in gara pe 5 lei sa te tina pe tine bestie.

UnUL 16-08-2014 - 07:51

Cioxe și C u r Bubos, vor recitiți vreodată imbecilitățile pe care le postați? Și dacă da, nu vă apucă groaza și scârba?

Antibasistul 17-08-2014 - 13:09

Îi apuca, pe toți forumiștii, groaza și scîrba de postările tale idioate BASISTE!!!!!

UnUL 16-08-2014 - 00:39

Se treziră 2 cretini să debiteze stupizenii.

Antibasistul 16-08-2014 - 02:44

Se trezii securistul basist un NUL sa….!!!

tomi 16-08-2014 - 04:04

Huhule, de data aceasta are dreptate, nu-l contrazice doar de dragul contrazicerii. Sant convins ca tu nici pe departe nu gandesti ca urbos digital cioxe, vezi ca nici nu mai pomenesc de tine cand ii combat. In ceea ce te priveste candva am gresit cu tine, esti asa cum am mai repetat nu odata, un om cumsecade, un roman demn de a se numi roman, cearta ta cu domnul UnUL nu are nimic legat de firea ta, asi fi mandru sa te am printre prieteni, sant convins ca esti un tip sociabil.

UnUL 16-08-2014 - 07:49

Bășinel, poți repeta de câte ori vrei prostia asta toxică: ea nu va deveni adevăr.

tomi 16-08-2014 - 03:55

urbos
15-08-2014 at 20:33

Balarii de ji dani imputiti.
======================
bestie dementa fascista nu te linistesti.- dai tot asa da din gura pana n-o patesti nu te astamperi.- sa nu zici ca nu te avertizez de peste doi ani.- ceea ce am zis referitor cu ZV legat de permisia propagarii antisemitismului este adevarat, au platit de s-au rupt.- verifica.- iar faptul ca puteti fi ridicati de politie in orice moment iarasi este adevarat.- verifica.
si acum mars in mortii ma-ttii loaza dreacului.- sa te futta dracu urboase!!

digital 16-08-2014 - 22:32

da pă tine cine mătta te ridică mă din phhhezdhhhoiul măttii?!
excavatorul?!
telemacul?!

briel 15-08-2014 - 21:16

Azi noapte am citit anuntul de la The Guardian ca o coloana de 24 de blindate si alte vehicule de aprovizionare au intrat pe teritoriul Ukr. Sunt prea putine la numar ca sa fie vorba de o invazie. Mai degraba este o provocare si un test.

A mers struna, ukr au atacat si bursa a cazut. Creste presiunea economica.

Cu cat se lungeste instabilitatea, cu atat mai rau pentru investitori si pentru bursa europeana mai ales. Poate ca rusii vor sa determine agitatii populare in tarile Uniunii, cresterea somajului.

salut 15-08-2014 - 21:38

E atat de veridica „stirea” ca CNN repeta de vreo patru ori ca vine de la briti, ba chiar da numele si locatia „reporterilor” martori: Kiev, Hong Kong 😉 , Atlanta.

digital 15-08-2014 - 21:45

hahaha!
deci fiți atenți…

………operaţiunile au scopul de a bloca traseul convenit cu Kievul pentru trecerea convoiului umanitar rus”,…………..
urmează:
…….AFP Oleksîi Dmitraşkivski, un purtător de cuvânt al operaţiunii militare ucrainene din est. “Nu dispunem de informaţii privind numărul de vehicule din acest convoi”, a adăugat el………….
apoi:
……..Potrivit corespondenţilor publicaţiilor The Guardian şi The Daily Telegraph, 23 de vehicule blindate pentru transportul trupelor, camioane de combustibil şi alte vehicule logistice cu numere de înmatriculare militare ruseşti au traversat frontiera dintre Rusia şi Ucraina joi seara, în zona Doneţk, prin punctul vamal Izvarin………..
iar în cele din urmă vine cretinul rasmussen cu cireașa de pe găinaț:
….Rusia a efectuat o incursiune militară în estul Ucrainei, a confirmat secretarul general NATO, Anders Fogh Rasmussen,………

te kci de râs cu proștii!!!!!!!!!!!!!

Cioxe 15-08-2014 - 22:12

Tu ai vazut ce muian are rassmusen asta ?
De fapt , Rassmusenii astia internatzionali ca E mai multzi bagabontzi in gashka aia .

Cioxe 15-08-2014 - 22:08

Era un convoi umanitar .
Teroristii astia de ucrainieni sinr foarte rau sfatuitzi .
Dar poate tot raul spre bine… poate asa se va recupera sudul Basarabiei si Cernautzii.
Daca mai traia Stefan cel Mare era de mult al moldovenilor .

Pungescu Gazian 15-08-2014 - 23:37

CONVOI UMANITAR CU SACI DE GRENADE? HAIDA DE!

tomi 16-08-2014 - 04:11

Camioanele erau aproape goale cand au ajuns la controlul politiei ucraineene. Transportasera militari sovietici pe care i-au coborat dupa trecerea granitei in Ucraina. FOX considera la 2000 de militari rusi introdusi in Ucraina cu acele misterioase camioane umanitare(goale)

salut 16-08-2014 - 04:43

Alt tampit.

tomi 16-08-2014 - 05:09

salut
Alt tampit.
=========
bucuros de cunostinta, Tomi.

Cioxe 16-08-2014 - 23:52

Ai bagat tu mina-n saci , Pungescule ?

briel 15-08-2014 - 22:41

Vorba unuia, pics or it didn’t happen.

In afara de faptul ca s-au dus in jos bursele, ce altceva ?

jan dinu 15-08-2014 - 22:50

Prea multi — VARANISTI – LIMBISTI – KGBISTI — ce dau tircola e pe aici
postind niste mizerii ipotriva presedinelui — BASESCU – care tomai a
vorbit maidevreme cu vicele american — BIDEN — !
NU mai merge bah ..– PONTA — nu ajunge presedinte ,maimutelor !!!
JD-USA

Pungescu Gazian 15-08-2014 - 23:32

orisice convoi rus trebuie mai intai si intai bombardat bine, apoi viii trebuie despartiti de morti, pentru inceput, pana mor si ei, iar pe urma trebuie ingropati crestineste, adica cu o cruce, crucea mamii lor!

bineinteles, cu conditia ca pana a doua zi, nici urma sa nu ramana de convoi.

tomi 16-08-2014 - 04:17

Pungescu Gazian
15-08-2014 at 23:32

………… trebuie ingropati crestineste, adica cu o cruce, crucea mamii lor!
===============================
Amice perfect de acord cu tine, insa cu o suplimentare, printre cei ce vor primi crucea mortilor mult iubiti sa fie si urbos, digital, ereticul, cioxe, salut si tache.
Insa inca o suplimentare, aceste bestii legionare trebuie ingropati cu crucea inversa, in jos, ca simbol al satanei.

Cioxe 16-08-2014 - 05:26

Bestie legionara e ma-ta aia betziva si imputzita ba anormalule !

tomi 16-08-2014 - 06:06

Hai ma nu fi modest cioxe, am auzit ca ai fost avansat camarad fruntas in garda de fier al amicilor tai legionarii. Uite gardienii tai urbos si digital tocmai te tzuka in cur in gest de omagiu. Cioxe mars in mortii ma-tti bestie fascista, si sa nu mai dai din plisc ca-ti sparg gura imbecile.

Cioxe 16-08-2014 - 23:50

Ia-ti pilulele la timp, rasist mizerabil si jegos !
Sanse nu prea mai ai da tu agatza-te !

briel 16-08-2014 - 00:45

Hai sa ne inseninam zilele.
Striking Photos Show What It’s Like To Live In One Of Europe’s Poorest Countries

http://www.huffingtonpost.com/2014/08/14/moldova-life-photos_n_5668888.html?utm_hp_ref=world

Pe cititorii si privitorii americani nu i-a impresionat deloc … ; comentarii :

Carlton Higginbotham · Top Commenter · Florida State University

18% of the state of Florida live below the poverty line. 1 in 4 children in Florida live in poverty. In one of the richest states in the richest country on earth.

Joel Martin · Top Commenter · Indiana

and in 50 years they’ll be living below sea level too!

John Hill · Top Commenter · Cape Coral, Florida

18% of the USA is below the poverty line, 50% classified as porr, 15th in wages, 20th on GDP per Capita and 27th in middleclass wealth.

Our inner cities look worse and rural America in the Appalachians looks far worse than this or just about anywhere in the rural south.

Eh Gads, America know thy self first and be embarrassed.

We are not #1 in any positive stat. Nor 5th, nor even tenth.. we are settling in to pretty much a solid 25th.

Regards

Blanka M. Lee · Top Commenter · MBA

Nice photos,
those people don’t look unhappy or unhealthy,

I am sure they’re living full life, with respect to all family members,
look to beautiful grandmother with grandchild,
may be Moldavian people living better life, then materialistic US DEBT life

tomi 16-08-2014 - 04:25

PENTRU IUBITORII ISRAELULUI, ma refer desigur la bestiile legionare urbos, digital, ereticul cioxe, ionel, tache salut (ma mai santeti?, futtu-va muma-n curr) priviti la cum arata tara care va domina lumea, asa sa crape ficatii in voi.
http://images.search.yahoo.com/search/images;_ylt=A0LEV1X5se5TvjwAQ8lXNyoA;_ylu=X3oDMTB0dDcwaWNmBHNlYwNzYwRjb2xvA2JmMQR2dGlkA1NNRTY0MF8x?_adv_prop=image&fr=moz35&va=new+tel+aviv+buildings

jan dinu 16-08-2014 - 05:25

Tomi,arata super TelAviv
Stiai ca – Ashkelon este — sister city cu Portland ?
Martia trecuta am baut o bere bua cu doi reprezentanti de acolo .
Mi-au aratat shi niste imagini frumoase cu orasul .Sunt shi niste companii
de TOP acolo …
JD-USA

Tache 16-08-2014 - 05:45

Un olandez în vârstă de 91 de ani, deținător al titlului de Drept între popoare, acordat neevreilor care și-au riscat viața pentru a proteja evrei în timpul celui de Al Doilea Război Mondial, a decis să renunțe la medalie și la certificatul său, după ce a pierdut șase apropiați în timpul bombardamentelor israeliene în Gaza, scrie Haaretz.

Tatăl lui Henk Zanoli a fost trimis în lagărul de concentrarte de la Dachau, deoarece se opunea ocupației germane din Olanda. După aceasta, Henk Zanoli și mama sa au ascuns un copil evreu, ai cărui părinți fuseseră uciși de naziști. Pentru acest gest, în 2011, când avea 88 de ani, Zanoli a primit titlul de Drept între popoare, decernat de Yad Vashem, de la Ierusalim.

Henk Zanoli nu mai dorește să păstreze distincția. Rudele nepoatei sale, Angelique Eijipe, diplomat olandez căsătorită cu un palestinian, au fost ucise în bombardamentele din Gaza. ”Este șocant și tragic acum, la distanță de patru generații, că familia noastră se confruntă cu asasinarea rudelor noastre din Gaza”, a scris Zanoli. El consideră că este o crimă de care se face vinovat Statul Israel. A păstra simbolul onoarei acordate de Israel ar fi ”o insultă” adusă celor apropiați, consideră olandezul.

tomi 16-08-2014 - 05:53

Unde ai citit? in Arici Pogonici?

Cioxe 16-08-2014 - 23:05

I-a povestit ma-ta aia golanca, aseara pa centura !

tomi 16-08-2014 - 05:51

Jane sa fi sanatos, imi face placere sa te aud. Sant multe orase in Israel declarate gemene cu orase din Europa sau USA, asa este si Eilatul de la Marea Rosie sora cu Miami Beach din Florida. Se construieste enorm de mult, in ultimii ani in care lumea era in criza economica la noi a uitat sa vina asa ca tara este in inflorire continua. Dar hai sa nu facem hepatita imbecililor legionari de pe forum, uite chiar de jumatate de ora l-a dus ambulanta pe cioxe ca vazand pozele Tel Avivului a facut hemoragie cerebrala. S-a mai dus un imbecil, s-or pisha cainii pe groapa lui.

digital 16-08-2014 - 22:35

hahaha!
da cu turnurile gemene, n-aveți gemene mă?!
tu-ți morții lu mătta de prepuțat!

Cioxe 16-08-2014 - 23:21

Skaraotzky jr. , am fost la Tel aviv si nu m-a luat nici o salvare !
Am vazut ce era de vazut si n-am cazut in freza .
Salvarile alea ale tale, erau destul de folosite de unii care abuzau de zidu’ ala unde dai si tu si boul de tac’tu cu gulia !
C-am trecut si p’acolo sa te vad dar mi-au zis ca tocmai te luase ambulantza …. nu ba, nu pentru capatzina sparta…. te-au luat cu camasa de fortza , ca cintai Wagner cu vocea …
In rest un popor rece si destul de neprimitor …
Lumea vine acolo pentru locurile sfinte , pentru Iisus .

tomi 16-08-2014 - 23:49

Taci ba gardistule, nu te lasau ai nostri nici sa iesi din avion si in cazul ca ar fi gresit sa te lase sa urci, criminali ca tine sant stiuti si nu tzuca ei pamantul sfant, lighioane ca tine nu au dreptul sa murdareasca tara sfanta, locul tau este in iad, bestie dementa.
Tu ma jegule, tu vi sa-mi faci mie proces? cap de mort, tu lighioana? daca nu erai ticalos nu aveam nimic cu tine, spre regretul meu, oameni cinstiti, adevarati ingeri au parasit forumul din cauza voastra dementi fascisti, au inteles ca nu au cu cine discuta, de fapt le dau dreptate. Eu insa sant altcineva, veti sti la momentul potrivit, atunci cand va va sosi momentul sa fiti maziliti, eu nu plec tataie, eu sant cel cu pedepsele, nu veti scapa nici unul din cei ce nu merita sa traiasca. Asta nu este amenintare cioxe, este sentinta.

Cioxe 17-08-2014 - 00:11

Eu am incercat sa vorbesc asa , mai civilizat, insa tu continui sa fii in criza … deci o sa ma kc pa tine si pa gitzii ma-tii de bolnav nenorocit ce esti !
Cum naiba va lasa liberi pa strada ?
Tie-ti trebe o camarutza cu the brele groase , bai hidoshenie paroasa !
Cite epistaxisuri provocate ai avut pin’acum ?
E, o sa mai ai ….
Hai, ciushty d’acilea napirca scirboasa !

Cioxe 17-08-2014 - 00:15

Ba rasistule , sorry, am uitat , salutary lu ma-ta aia betziva si kioara !

Cioxe 16-08-2014 - 23:47

Un fel de Botosani, recunosc, ceva mai evoluat !

tomi 17-08-2014 - 00:27

Da asa-i dementule, Botosani, sat prapadit, arata ca ceva uitat din evul mediu, daca era Hirosima nu faceai deosebire. Nu spun cu mandrie ce sustin, am calatorit cu trenul de la Cluj la Arad, zona cea mai „sanatoasa” a tarii, Moldova si Oltenia erau dintotdeauna cu 200 de ani in urma Ardealului. Plange sufletul si inima cand vezi ce a ramas din Romania, zeci de garnituri de vagoane pulverizate de rugina pe linii moarte, asteptand parca sfarsitul lumii, acele vagoane de care eram candva mandru, fabricate in orasul meu, Arad, gari si halte candva cochete, cu mici gradini, zugravite frumos si cu impiegatul CFR care statea mandru cu steguletul pana trecea trenul, acum fantome de cladiri, fara acoperis, usi si geamuri lipsa, peretii daramati, imagini de infern. Vezi pe traseu, fostele fabrici construite de comunisti, astazi ruine, parca bombardate de zeci de avioane. Da ma bestie, voi ati facut din tara o ruina, ati furat ca dementii dupa revolutie, ati distrus tot ce se poate distruge, ati decis ca daca comunismul a cazut de acum nu se mai lucreaza, asteptam sa vina totul din cer. Botosaniul ma-ttii, ai si gasit termen de comparatie, o localitate din evul mediu, 1400 nu mai mult.
Veti plati bestiilor, vor venii genetaratii noi care au sa va faca proces, veti intelege ca ati fost mult mai rai decat comunistii si ati creat de sute de ori mai mari pagube tarii ca toate generatiile din istorie, veti fi generatia de rusine din istoria tarii, ma futt in politicizarea voastra, Basescu, asa, Iliescu, asa, Constantinescu, asa, toti au fost rai, doar voi santeti buni, mars la lucru bestiilor si am uitat esentialul, evreii, cei 2000-3000 de octogenari din azilele de batrani sant de vina pentru dezastrul Romaniei. Si te mai iei de mine domnu cioxe, fiti-ar moaca de ras, nesimtit si nerusinat, sigur ca dau cu toiagul in voi, va surade fascismul, cu asta veti rezolva viitorul tarii, desigur…

salut 17-08-2014 - 00:31

„Da asa-i dementule, Botosani, sat prapadit, arata ca ceva uitat din evul mediu, daca era Hirosima nu faceai deosebire….”
============
Asa-i mai tomi. Pe unde trec jid-anii ramane prapad.

tomi 16-08-2014 - 04:34

Cine a terminat de privit imaginile din prima parte este invitat sa vizioneze imaginile Tel Avivului ce nu difera astazi cu nimic de New York, asa-i urbos din Pogoanele? Si la voi am vazut multe cladiri(-pe daramate), vai de capul vostru, inca zece ani si veti arata ca dupa sfarsitul lumii in cazul ca mergeti pe calea postrevolutionara de pana acum.
http://images.search.yahoo.com/search/images;_ylt=A0LEV0H9s.5TNFgAP6JXNyoA;_ylu=X3oDMTB0dDcwaWNmBHNlYwNzYwRjb2xvA2JmMQR2dGlkA1NNRTY0MF8x?_adv_prop=image&fr=moz35&va=tallest+building+in+tel+aviv

salut 16-08-2014 - 05:14

Pentru zona aia, pe oameni ii intereseaza buda La cacastoare ca la cacastoare. Aveti, sau faceti la coltul strazii, unde nu bate fotograful?

tomi 16-08-2014 - 06:00

Nu tataie, facem in gura legionarilor ca tine.

Tache 16-08-2014 - 05:49

Kitsch, kitsch, kitsch ce oras este ? Se pare ca Tel Aviv-ul poate fi recunoscut dupa kitsch-ul cladirilor sale…….

tomi 16-08-2014 - 05:58

Da Tache, este un frig in case se crapa pietrele. Tremuram de trig, mai ales acum cand afara este 34 de grade iar fiul meu, maniac, pune aerul conditionat la 15 grade de ma dor oasele de frig. Am inceput sa ascund telecomanda de la aer ca sa nu puna la mai putin de 22-24 de grade cat este placut. Tache, psihiatrul te-a vindecat de frigul caselor din Israel sau boala persista?

tomi 16-08-2014 - 05:59

Lasa Tache, nu fi amarat, inca vreo 200 de ani si vor fi si in Romania blocuri si case ca in Israel.

UnUL 16-08-2014 - 07:37

Tăchiță dragă, ești de un ridicol absolut.

Tache 16-08-2014 - 05:58

Ministerul rus al Apărării: Niciun convoi militar din Rusia nu a trecut granița cu Ucraina

Ministerul Apărării din Rusia a negat informațiile potrivit cărora militarii ucraineni ar fi „distrus” o coloană de blindate ce ar fi trecut, în ajun, frontiera ruso-ucrainene.

Ministerul a menționat că ar fi cel mai bine dacă artileria ucraineană ar distruge fantome, dar nu refugiați sau propriii soldați. Anterior, unele mass-media străine a anunțat că 23 de vehicule blindate pentru transportul trupelor, camioane de combustibil și alte vehicule logistice cu numere de înmatriculare rusești ar fi trecut granița cu Ucraina în zona punctul de control Izvarino.

tomi 16-08-2014 - 06:10

Tache
16-08-2014 at 05:58
=================
Tache, mars in mortii ma-ttii impreuna cu Ministerul rus al Apărării si cu hoitul lui putin schizofrenicul tau dement, mai marele bestiilor de rusi, neam de betzivi si imbecili.

Tache 16-08-2014 - 06:33
tomi 16-08-2014 - 18:23

Dar tu ai auzit de mortii ma-ttii?
Tache, am sa-ti ofer un mic dejun asa amical cu oua de iopistubei si pastrama de miitzucancur. Asa ca sa vezi ca noi evreii nu ramanem datori.

Cioxe 16-08-2014 - 23:03

Tu nu esti evreu ba cizma nespalata !
Tu esti doar un maramoi imbecil si prost crescut !
Pa tine cred ca te-a dat gratis Ceausescu , ca cine dreaq’ cumpara un gunoi ca tine ?

briel 16-08-2014 - 06:16

Hai ca m-am intalnit cu ceva ca o ghicitoare, nici nu stiu ce sa mai cred …

Its all fucked up. The Russians are trashing us

https://www.youtube.com/watch?v=o77lO7KmftI

Geez ! 10000 de soldati

Tache 16-08-2014 - 06:17

Se pare ca „desteptii” de ucrainieni au tras in propriile lor trupe, altfel nu se poate explica lipsa oricarei dovezi in sprijinul afirmatiilor pe care le-au facut. Separatistii au anuntat distrugerea, ieri, a 100 de vehicule blindate ucrainiene. Se pare ca vreo 20 dintre acestea le-a distrus chiar armata ucrainiana.

http://www.zerohedge.com/news/2014-08-15/did-ukraine-attack-its-own-tanks-white-house-cant-confirm-russian-convoy-was-destroy

briel 16-08-2014 - 07:05

La pagina 6 a pus unul un link,

http://cassad-eng.livejournal.com/2014/08/15/

Sunt niste filmari de-ti intoarce stomacul. Se pare ca acolo in estul majoritar rusesc ukrainenii trimisi sa lupte sunt masacrati cu sutele, daca nu cu miile. Astea chiar ca sunt dovezi !! Cum de lipsesc din presa occidentala ? Sa sara lumea in sus, ia uite dom’le cum ii omoara rusii pe ukraineni.

So I look at all this and remember Odessa and the herd of wackos, which were yelling about the „roasted kolorads”. What is shown above are the consequences. Terrible consequences.

And this is just a small part of those who perished without leaving a trace in the South Cauldron, having burned in a tank or an IFV, sliced by the fire from „Grads” and which now lie there, some in brotherly graves, some simply dug-in at the roadside.

A terrible price of „Euromaidan”, which will have to be paid over a long time yet.

UnUL 16-08-2014 - 07:41

Briel, astea sunt basme. Evident au fost pierderi – și destul de serioase – de ambele părți, dar separatiștii au „incasat-o” mult nai rău. Și dacă nu îi ajutau rușii pe ticăloșii aștia, DONEȚKUL ȘI LUGANSKUL AR FI FOST DE MULT ELIBERATE.

UnUL 16-08-2014 - 07:42

„mai rău”

urbos 16-08-2014 - 08:20

Eliberate de cine ma bosorog schizofrenic, de proprii locuitori?
Oricum muist basist, iti faci sperante degeaba.

UnUL 16-08-2014 - 09:05

Eliberate de rușii, cu pașaport rus, care luptă acolo pentru o cauză pierdută.

Ionel 16-08-2014 - 09:54

UnUl are experenta la pasapoarte moscovite pentru ca ei basistii liberali au venit pe tancurile sovietice cu pasaportul in mana : Tismaneanu, papatievici,Roman urland cat pot de tare:
,,Ura Stalin!
Ura pobeda!”
Erau in armata sovietica, adica armata liberal basista!!!!

UnUL 16-08-2014 - 10:10

Tu vorbești, Ionelaș, fiu de securist împuțit?
Spre deosebire de tine, eu sunt fiu de deținut politic, mort în sistemul concentraționar comunist, așa că slăbește-mă cu chestia aia cu „venitul pe tancurile sovietice”!
Iar securiștii și avortonii lor sunt acum în bloc în USD.

Ionel 16-08-2014 - 10:14

Era de armata , javra basista! Si vezi ca am si un frate omorat de rubedeniile liberalilor basisti!

Ionel 16-08-2014 - 10:15

Dupa o vizita la Gazprom faceti pe patriotii? E tare, baaa!

UnUL 16-08-2014 - 10:16

De armată? Armată comunistă? Păi e cam tot aia… Deci familia ta a fost masacrată rând pe rând, o adevărată hecatombă, ce mai!
P.S. Nu există liberali băsiști.

UnUL 16-08-2014 - 10:17

Acuma halucinezi cu nu știu ce vizite la Gazprom. Medicamenteee !

tomi 16-08-2014 - 14:39

Adica ma scuzi Ionele, nu am vrut sa fiu chiar dur cu tine, asa in mod umanitar am vrut sa zic, cat de inumani au fost liberatiorii aia care au incercat sa curete Romania de BANDITI, daca tot l-au mazilit pe frate-to, ce dreacu te-au lasat orfan de frate, puteau sa-ti taie si tie beregata si iaca acum ar fi fost mai putin gunoi in Romania.

tomi 16-08-2014 - 18:25

Era de armata , javra basista! Si vezi ca am si un frate omorat de rubedeniile liberalilor basisti!
=============
MA DAR TAMPITI AU FOST LIBERATORII ACEEA, DACA AU LASAT SA AVORTEZE MA-TA SCROAAFA COLHOZULUI O BESTIE DEMENTA CA TINE NU AU DUS TREABA LA CAPAT, VOI FASCISTII TREBUIATI RASI PE ZECE GENERATII IN FATA.
===========
ma !!!! nu sterge postarile, eu am treaba cu cei ce fac cel mai rau posibil Romaniei, cred ca odata veti intelege cat a avut tara de pierdut din cauza acestor dementi legionari. Ceea ce fac eu pe forum de numeste PATRIOTISM , legionarii nu au nimic cu acest lucru, sant cei mai mari dusmani ai tarii si ai democratiei.

Cioxe 16-08-2014 - 18:37

Bey Skaraotzky-jr , bey Tomi dar ce facem cu hotzii, banditzii , criminalii
si pungashii ca tine care au furat juma de tara ?
Sintem in EU … in NATO … in ce vrei tu, chiar si-n ma-ta …. avem in magazine preturi de west dar salarii dupa vremea lu Ceausescu .
Si nu mai deturna tu atentia cu antisemitisme si legionarisme si alte muisme scoase din creieru’ ala lovit de filoxera !
Ba obsedatule , este ca si porumbeii care sa kca pa palaria ta sint antisemitzi ? Este ca si gibonu’ de la zoo care se scarpina-n coor cind itzi vede tie mooianu’ e legionar si antisemit ?
Du-te si cauta-te la scufitza anormal sclerozat ce esti !
Cum naiba sa nu te-njure lumea si sa nu se ia de tine cind ai vocabularul pe care-l ai ! … asta inseamna antisemitism , mboule ?
Daca-l mascaresc pe salvamaru’ ala de NUL…. sint anti roman ?
Daca spun ca presedintele Frantei e un idiot sint antifrancez .
Asa ca bey plotoner tim pit du-te da te cauta la memeaca spune-i doctorului ca esti obsesivo-compulsemito-legionarist si spera sa te faca bine !
Salutari lu’ ma-ta betziva !

UnUL 16-08-2014 - 07:54

Desigur, Tăchiță: mai nou s-a dat un ordin ca toate blindatele ucrainiene să poarte însemne și numere de înmatriculare rusești. 🙂

UnUL 16-08-2014 - 07:38

Și ce era să spună, Tăchiță? Că au trimis blindate în ajutorul separatiștilor și că au luat-o peste bot? Atunci să te ții sancțiuni de mureau rușii de foame!

andy 16-08-2014 - 09:54

Chiar credeati ca Putin are mila de Ukraina si de ukrainieni?
Ce cauta 280 de camioane aproape goale la granita cu Ukraina? Pai va zic eu sa distraga atentia de la partea de granita ocupata de mercenarii rusi si sa le trimita tancuri si armament greu.Mila ruseasca! Hmmmmm!

UnUL 16-08-2014 - 10:07

Ai absolută dreptate, domnule Andy.

tomi 16-08-2014 - 14:59

Domnule profesor, domnul andy confirma ceea ce eu au postat asta noapte, priviti, toata presa internationala vuieste de numarul imens de camioane militare aproape goale, in fiecare era cam 10-15% marfa, si aceea de forma. Au adus trupe din rusia, este clar. Bestiile de rusi au sa o ia peste bot de nu vor mai sti cum sa iasa din belea cu schizofrenicul lor de putin.:
===
tomi
16-08-2014 at 04:11

Camioanele erau aproape goale cand au ajuns la controlul politiei ucraineene. Transportasera militari sovietici pe care i-au coborat dupa trecerea granitei in Ucraina. FOX considera la 2000 de militari rusi introdusi in Ucraina cu acele misterioase camioane umanitare(goale)

UnUL 16-08-2014 - 15:38

Da, am citit și eu relatări ale unor ziariști în acest sens. Minunați rușii ăștia : îi „ajută umanitari” pe disidenții pro-ruși cu câteva zeci (dacă nu sute) de soldați. Îți dau lacrimile, nu alta, de atâta umanitarism.

Cioxe 16-08-2014 - 19:26

Asa NULicel….Zbik , un pupic la goazel lu nenea Andy !

UnUL 16-08-2014 - 20:25

„Sportul” ăsta li-i fi practicând tu, Noxe, eu nu mă ocup de așa ceva.

Cioxe 16-08-2014 - 23:33

O, ba da, esti chiar un specialist in ”arta” asta !
🙂

Ionel 16-08-2014 - 10:11

,,Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.”
In timp minoritarii romani sunt dusi sa lupte in razboaiele altora gunoaiele liberal basiste sunt mai preocupate de integritatea Ucrainei si nici un cuvant despre tinerii romani care nimeresc in armata ucraineana in mijlocul Sectorului de dreapta. Incearca cu creierul tau de retardat liberal ce inseamna un roman in mijlocul unor nazisti ucrainieni rasi in cap! Idiotilor!

UnUL 16-08-2014 - 10:21

Minoritarii români sunt – deocamdată – cetățeni ucrainieni și au obligații față de țara lor. Când/dacă regiunile furate de ruși, acum în componența Ucrainei, vor reveni la România, mai discutăm.
Faimosul „sector de dreapta” – al cărui „nazism” e deliberat exagerat – e format dintr-o mână de oameni; nu văd cum ar putea ei fi atât de periculoși.

Ionel 16-08-2014 - 10:25

Sunt aia care au facut macelul din Odesa si u mai fa pe patriotul ca seful tau a zis ca nu vrea Bucovina si Buceacul. Lasa gargara !

UnUL 16-08-2014 - 10:52

1.„Măcelul” din Odesa, cum îi spui, a fost făcut de „ultrașii” a 2 echipe de fotbal, care au fost provocați în marșul lor de proruși, care au omorât un om. Apoi lucrurile au degenerat.
2. Nu știu ce a zis „șeful” meu, cu atât mai mult cu cât eu nu am niciun fel de șef.
3. Vom trăi și vom vedea.

tomi 16-08-2014 - 18:14

FITI ATENTI CUM IMI DISPAR POSTARILE, GARDA DE FIER FUNCTIONEAZA PERFECT LA ZIUA VECHE.
tomi
16-08-2014 at 18:12

tomi
16-08-2014 at 14:59

Domnule profesor, domnul andy confirma ceea ce eu au postat asta noapte, priviti, toata presa internationala vuieste de numarul imens de camioane militare aproape goale, in fiecare era cam 10-15% marfa, si aceea de forma. Au adus trupe din rusia, este clar. Bestiile de rusi au sa o ia peste bot de nu vor mai sti cum sa iasa din belea cu schizofrenicul lor de putin.:
===
tomi
16-08-2014 at 04:11

Camioanele erau aproape goale cand au ajuns la controlul politiei ucraineene. Transportasera militari sovietici pe care i-au coborat dupa trecerea granitei in Ucraina. FOX considera la 2000 de militari rusi introdusi in Ucraina cu acele misterioase camioane umanitare(goale)
BA SULLELOR VOI SA STERGETI CRUCEA MAMILOR VOASTRE NU POSTARILE MELE, AVETI AICI POSTARI CE INTRA IN LITERELE LEGII CA SI CRIME, VOI NUUU LE VEDETI. ORBIV-AR DUMNEZEU DE IMBECILI.

Cioxe 16-08-2014 - 18:34

Lua-ne-ai in gura ba militzianule !
Tomiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii , n-auzi ?

UnUL 16-08-2014 - 19:06

Te apucară istericalele, Noxe?

Cioxe 16-08-2014 - 19:22

Da, ma trage baba ta prea tare de poooola !

UnUL 16-08-2014 - 19:42

Puțin obsedat sexual? Nu te mai satisface baba aia maori, de 85 de anu și 175 de kile?

Cioxe 16-08-2014 - 23:39

Pai daca regiunile alea au fost furate , de de acesti ”onesti” ucrainieni nu zic – ”ia-ti ba ruminule pamintul tau si hai sa nu ne mai dusmanim” !
Ia lamureste-ne tu bey salvamarule pupincurist sef !

salut 17-08-2014 - 00:28

O mica rugaminte. Inlocuieste liniile din fraza urmatoare: „eu sunt _ _ _ si aprob postarea asta.” Daca esti cine cred eu, stii raspunsul.

Oricum, mersi. Ma distrez de minune cand te vad conversand cu tomi. Conversand e un fel de-a spune, el. .. mai mult cu mainile…se mai uita si crucis…si cam atat. Cam atat poate, da’ sa stii ca face eforturi !

Cioxe 17-08-2014 - 01:21

Salutule , te salut !
Nu cred ca sint cine crezi tu … sint unu’ care nu vrea sa uite limba romana , injuraturile faimoase si caruia-i place sa-i mai castaneasca pa cite unii mai capatzinosi .
De fapt ne-amuzam , ne mai si-ncruntam …. in final , vrind-nevrind ,tot la ” mame ” ajungem si atunci profitam de situatie ca sa radem o slibovitza si ne culcam linistitzi.
cele bune …..

Antibasistul 17-08-2014 - 14:23

🙂

tomi 16-08-2014 - 18:12

tomi
16-08-2014 at 14:59

Domnule profesor, domnul andy confirma ceea ce eu au postat asta noapte, priviti, toata presa internationala vuieste de numarul imens de camioane militare aproape goale, in fiecare era cam 10-15% marfa, si aceea de forma. Au adus trupe din rusia, este clar. Bestiile de rusi au sa o ia peste bot de nu vor mai sti cum sa iasa din belea cu schizofrenicul lor de putin.:
===
tomi
16-08-2014 at 04:11

Camioanele erau aproape goale cand au ajuns la controlul politiei ucraineene. Transportasera militari sovietici pe care i-au coborat dupa trecerea granitei in Ucraina. FOX considera la 2000 de militari rusi introdusi in Ucraina cu acele misterioase camioane umanitare(goale)
BA SULLELOR VOI SA STERGETI CRUCEA MAMILOR VOASTRE NU POSTARILE MELE, AVETI AICI POSTARI CE INTRA IN LITERELE LEGII CA SI CRIME, VOI NUUU LE VEDETI. ORBIV-AR DUMNEZEU DE IMBECILI.

Cioxe 16-08-2014 - 18:22

Militzienii dobotoci si cretini ca Tomi ar trebui stersi de peste tot !
Dar nu inainte sa le fie stearsa si-o laba peste bot .

tomi 16-08-2014 - 18:27

in mortii ma-ttii clar bestie, si vezi daca mai behai peaici iti sparg gura dementule.

Cioxe 16-08-2014 - 18:31

Lu ma-ta aia betziva si baga boanta sa i-o spargi , bey tiritoare jegoasa !
Bey Skaraotzky jr. , ia spune lu mandea, la doctor cind te duci ?

UnUL 16-08-2014 - 19:05

Cioxe, cel mai cretin e cel care îl face aiurea cretin pe cineva care nu face decât să reia o știre de care vuiește toată presa.

Cioxe 16-08-2014 - 19:20

Bai musca, nu vezi ca dau din coada , de ce insisti sa intri ?

UnUL 16-08-2014 - 20:24

Un c u r nu dă din coadă, Noxe..

Cioxe 16-08-2014 - 23:42

Azi n-am chef de desenat , sint pe plaja iar tu esti mereu greu de cap ….

Antibasistul 17-08-2014 - 14:12

Cioxe, 🙂

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult