Acasa InternationalExterne UPDATE – Atac armat la o bază US Navy din Washington DC VIDEO

UPDATE – Atac armat la o bază US Navy din Washington DC VIDEO

scris de L.M.
6 afisari

UPDATE – ‘Cel puţin 12’ persoane şi-au pierdut viaţa în incidentul armat care a avut loc luni în complexul Marinei americane Navy Yard din Washington, a anunţat primarul capitalei SUA, Vincent Gray, în cursul unei conferinţe de presă, potrivit AFP.

Pe de altă parte, ‘câteva’ persoane au fost rănite, printre care un poliţist, a declarat la rândul său şefa poliţiei din Washington, Cathy Lanier, fără să precizeze numărul exact al acestora şi nici motivaţiile atacatorului sau atacatorilor.

Cel puţin o persoană a fost rănită luni în urma unor tiruri survenite într-o clădire de birouri aparţinând US Navy.

navy base shooting

Atac armat la o bază US Navy din Washington DC

Incidentul armat a avut loc la Navy Yard, din Washington DC, au anunţat forţele navale într-un comunicat citat de AFP, transmite Agerpres.

Este vorba despre cel puţin de trei tiruri de armă de foc, care s-au produs la ora locală 08:20 /12:20 GMT/. Autorul împuşcăturilor a tras de cel puţin trei ori într-unul din imobilele din complexul unde lucrează circa 3.000 de angajaţi ai US Navy.

Visit NBCNews.com for breaking news, world news, and news about the economy

6 comentarii

tomi 17-09-2013 - 01:36

Teoristul este militar us navy, nigher, islamizat si actul criminal este in numele jihadului islamic.. S-au gasit in locuinta lui arme, munitii, scrisori in araba si citeva carti de coran. Tipul s-a muslemizat in urma cu doi ani fara sa stie nimeni.

MalVerde 17-09-2013 - 01:53

saudienii isi tot baga coada, ei au platit pentru 911, precis ca tot ei sunt.

MalVerde 17-09-2013 - 01:40

iata unde duce tensiunea creeata de CIA cu asa zisul „atac cu sare” din Siria, se resfrange asupra americanului nevinovat

Olga Khan 17-09-2013 - 02:52

Ce s-a intamplat cu securitatea din acel Yard??? aveau bateriile expirate camerele sau aparatele de urmarit actiunea din incinta si aproximitatile Yard-ului???
Ceceni, sirieni, rusi, iranieni sau cine ar fi curajosii tragatori la tinta???

MalVerde 17-09-2013 - 06:54

Americanii trebuie ajutati. Afla ca poporul american este innebunit de spectrul razboaielor si trece in masa la islamism, nu l-ai vazut si pe ala din Texas? Sunt 1200 de moskei acolo si peste 3 milioane de credinciosi pe fata. Au infiltrat si FBI si CIA. Mare lucru daca cand cu Dallas si Kennedy nu tot ei au fost.

Toate astea pornesc de la reaua guvernare si despartirea de Roma (Vatican). Sa speram ca trec in masa la ortodoxism si atunci sunt salvati pe jumatate. Jumatatea cealalta, stresul, nu cred ca se rezolva usor, ar trebui mai intai sa isi plateasca datoriile de multe trilioane, care datorii iarasi si astea pornesc de la reaua guvernare.

Mare lucru daca nu apare maine si Michelle LaVaughn Robinson Obama cu un voal pe ochi, Doamne fereste de asa ceva!

tomi 17-09-2013 - 22:02

Cunostintele mele in ceea ce priveste acea asa zisa religie „pocaita” sint minimale. Cunosc acest fenomen de pe vremea cind eram inca in Romania cind prin anii 75-85 incepuse o emigrare masiva a romanilor in USA pe pretextul reintregirii famililor pocaite. Erau asa zisii, baptisti, pocaiti de ziua a saptea, tremuricii si zau ca nu mai am habar cite zeci de secte, martorii lui Jehova, etc, etc. Becul rosu al cruditatii acestor secte mi s-a aprins citind cartea cu masacrul predicatotului Jim Jones cu secta Templul Poarelor care in 1978 trecut cu „fratii sai” in Guyana la Jonestown a provocat sinuciderea fortata a 914 sectanti, creind un dezastru care a zguduit lumea. Sint zeci de cazuri de montruozitati ale acestei religii sintetice, fara Dumnezeu si fara cinste. Nu pot pricepe cum de chiar americanii au adoptat acest gen imbecil de religii artificiale, indepartindu-se de Dumnezeu si de religiile multimilenare. Acesti indivizi ai „nimanui” trec cu usurinta la islam, fara un Dumnezeu le este tot una la cine se roaga.
MalVerde, bine ai sesizat acest fenomen care daca nu va fi frinat de bisericile crestine, catolice, ortodoxe, sau evreiesti, cu toate ca deocamdata nu prea am auzit evrei trecuti la islam inafara citorva kurve maritate cu arabi, cazuri minore ce nu pot fi luate in consideratie, deci america are sanse sa devina cel mai mare stat musulman daca nu se frineaza isteria islamizarii, curatirea creierelor, un blestem peste omenire, o ciuma neagra care va distruge lumea.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult