Acasa InternationalExterne Atac cu rachete asupra Israelului si Iordaniei

Atac cu rachete asupra Israelului si Iordaniei

scris de Ziua Veche
3 afisari

.Un cetatean iordanian si-a pierdut viata si mai multe persoane au fost ranite luni, dupa ce mai multe rachete lansate din Desertul Sinai au lovit un port israelian si unul iordanian, de la Marea Rosie.

Potrivit declaratiei unor oficiali ai politiei israeliene, citati de BBC, atacul viza statiunea Eilat, dar din fericire, rachetele au cazut in Marea Rosie si pe un teren liber din apropierea statiunii. Pe de alata parte, Nayef Qadai, ministrul de interne iordanian, a declarat ca “o racheta de tip Grad a lovit o starda din Aqaba, din apropierea hotelului Intercontinental, distrugand doua masini si ranind patru persoane, dintre care una grav”. Ulterior, oficialii iordanieni au confirnmat faptul ca respectiva pesrsoana, un sofer de taxi in varsta de 51 de ani, si-a pierdut viata.

Reuters noteaza ca desi majoritatea atacurilor impotriva Israrelului au fost lansate din Gaza, militantii islamisti au mai utilizat si Desertul Sianai in acest scop. Egiptul a negat insa faptul ca teritoriul sau ar fi fost utilizat pentru lansarea respectivelor rachete.

0 comentariu

FORESKIN 14-04-2010 - 16:57

..Ce flegma’n ochi i’asi trage – la o niscai lansare de carte… eventual si o punga cu cacat /diaree…

Huhu 14-04-2010 - 17:43

BLESTEMATI SUNT IN VECII VECIILOR TOATE GUNOAIELE PEDELISTE-COMUNISTE-PEDELISTE, SECURISTE-PEDELISTE!!!

macnamara 14-04-2010 - 23:24

herta muller e o scriitoare onesta. are caracter. in rest, cei care o contesta sunt niste securisti imputiti.

da de ce 15-04-2010 - 00:51

Securistii prezenti pe forumuri! Astia sunt oamenii lui Basescu!

FORESKIN 15-04-2010 - 05:05

..interne – TREBUIESC REZOLVATE INTERN…

Mai – astia, care zbierati „Comunistilor – Securistilor..” DE CE NU LUATI un cutit din bucatarie si – fiecare din voi cunoaste cate un securist / comunist – LUATI-LE PERSONAL GATUL ?

Sau asteptati pe ALTCINEVA sa faca curatenie – mai jigodii de pripas.. ?

Nu aveti NICI MACAR DEMNITATEA NEAMURILOR DE SLUGI… De injurat ANONIM e OK – da cand e vorba sa MURITI CU EI DE GAT – va trece pofta ?

Jegul de curvet cu Premiul Nobel – a luat premiu pe CALITATEA VENINULUI SCUIPAT PE ROMANIA… Credeti ca mai da cineva 2 bani pe „ex-comunist” cand TOTI ex-comunistii din Tratatul de la Varsovia sant in Parlamentul de la Bruxelles..

Premiul lui Herta pe anti-romanism / in orce format / e un CREDIT – MOTIVARE pentru cauze iredentiste / separatiste – si miroase a Program cu finalizari precise – la nivel UE…

Inca o lifta pagana – hranita din painea ROMANIEI.. care improasca venin…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS