Acasa InternationalExterne Atac terorist la Tel Aviv: 10 răniţi în urma exploziei unui autobuz

Atac terorist la Tel Aviv: 10 răniţi în urma exploziei unui autobuz

scris de Z.V.
2 afisari

Zece persoane au fost rănite, dintre care trei grav, în explozia care a avut loc miercuri, 21 noiembrie, într-un autobuz din centrul Tel Avivului.

Atac terorist la Tel Aviv: 10 răniţi în urma exploziei unui autobuz (foto: mirror.co.uk)

Purtătoare de cuvânt a poliţiei, Louba Samri, a declarat pentru AFP că  ”A avut loc se pare o explozie într-un autobuz la Tel Aviv.”, cirucmstanţele nefiind încă clare. Un purtător de cuvânt al premierului israelian, Benjamin Netanyahu, a anunţat  pentru agenţia Reuters că Explozia care a avut loc miercuri într-un autobuz la Tel Aviv, soldată cu rănirea a cel puţin 10 persoane, este un ”atac terorist”, fără a oferi mai multe detalii.

Totodată, din informaţii ale postului tv Al Jazeera reiese că explozia a avut loc la mică distanţă de clădirea Ministerului Apărării din Israel. Mişscarea Hamas avertizase după primele orele de la asasinarea liderului Ahmed Said Khalil Al-Jabari în Fâşia Gaza că vor răspunde cu mai mult decât rachete, dar cu toate acesta poliţia israeliană nu are deocamdată suspecţi pentru atentat.

8 comentarii

urbos 21-11-2012 - 13:21

A detonat bomba un perciunat, ca sa aiba izdraielu motiv sa mai omoare niste femei si copii.
Pe de alta parte, chiar daca ar fi facut-o palestinienii, ce diferenta e intre asta si a da cu bomba din f16 peste civili in Gaza? Doar ca bomba din f16 omoara mai multi oameni.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 22-11-2012 - 02:52

Me.tta ! Ph.ecca.loidule!

vodka 22-11-2012 - 03:03

Numeroşi locuitori din fâşia Gaza se plâng că şi anul acesta autorităţile locale au fost luate complet pe nepregătite de bombardamentele de iarnă. “Ca de obicei, s-au trezit pe ultima sută de metri să facă ceva, să dea tranşeele cu antiderapant şi să intervină cu buldozerele”, a declarat un membru Hamas, nemulţumit că depunerile masive de bombe au îngreunat traficul de-a lungul întregii fâşii.

De cealaltă parte, autoritatea din Gaza dă vina pe ţăranii palestinieni care, în ciuda experienţei de anul trecut, continuă să-şi construiască gospodăriile în zonele bombardabile. “Noi am vrut să-i mutăm mai la deal, le-am făcut şi case acolo. Ei au refuzat, pe motiv că stau acolo de zeci de ani, acolo au beciul cu muniţie, acolo şi-au pus răsadurile de dinamită” s-a plâns Yehudi Popescu, viceprimar în fâşia Gaza.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 22-11-2012 - 03:05

LIKE”s!

BULA 22-11-2012 - 04:51

E mana MOSAD-ului, care ii manevreaza pe cativa tradatori din Hamas si ii pune sa dea in evrei cu rachetutze inofensive, ca sa aiba evreii pretext sa intervina cu bombardierele si sa-i reseteze pe arabeti, sa-i treaca pe „Default Settings” si sa nu avanseze economic.

vodka 21-11-2012 - 13:35

E bine ca bomardarea hamasului sa inceteze totusi de aci in 2-3 luni si anume la cel mult o saptamana dupa ce nu mai trag chiar daca cineva se plimba cu un steag israelian prin centrul Gazei.

geek-a-contra 21-11-2012 - 13:42

la mai mare si la mai mult(e victime)!
de ambele parti.
ambelor tabere sufera de priapism razboinic.
problema este ca nu le mai ajunge singe si pentru creier…..

vodka 22-11-2012 - 02:48

VICTORIE, HAMASU A CASTIGAT !

A castigat prafu de pe toba si moleculele din cosmos.
Acu nu mai au rachete, iar atacul Iranului poate incepe linistit.
Ia deci si Iranule o victorie buna d-asta acuma!
As-salamu alaykum.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult