Acasa InternationalExterne Atacul de la Toulouse revendicat de prieteni ai Al-Qaida

Atacul de la Toulouse revendicat de prieteni ai Al-Qaida

scris de Laurentiu Banches
4 afisari

Organizaţia „Jund al-Khalifah” (soldaţii califatului) a trimis un comunicat de presă joi prin care revendică atacul comis la Toulouse

atac toulousePotrivit Agerpres în comunicatul publicat pe site-ul Shamikh, gruparea revendică atacul şi cere Franţei să-şi reconsidere poziţia politică „ostilă” faţă de musulmani. Shamikh difuzează în general comincate ale reţelei Al-Quaida, grupul terorist „Jund al-Khalifah” fiind o organizaţie apropiată Al-Qaida, care în trecut a revendicat atacuri comise în Afghanistan şi Kazahstan.

Mohammed Merah, teroristul de la şcoala iudaică din Touluse a murit în jurul orei 12:30, ora României, după ce le-a opus rezistenţă poliţiştilor care au pătruns în apartamentul unde se baricadase timp de 32 de ore.

14 comentarii

dxn 22-03-2012 - 20:03

Ciocumicule,
Te am in vedere!
Vad ca nu mai esti asa de vocal.
Te dai la fund Labagiule!
Cand crezi te pot „bunghi”?
E un cuvant dacic.
Nu arabesc! 😉

Ciu Huhu 23-03-2012 - 04:53

Esti ji dan?

Dijonaise 23-03-2012 - 05:42

Cind doi se bat, al treilea cistiga. Evreii de la acea scoala platesc pentru conflictul arabo francez, datorata numarului mare si in crestere al arabilor care au invadat si infestat Europa occidentala. Cercuri arabe au anuntat ca ele vor sa ridice cite o moschee catedrala in fiecare capitala a occidentului. A se vedea scandalul imens, care inca nu s-a rezolvat din Olanda, unde islamicii vor sa ridice o catedrala imensa chiar in mijlocul rasului Amsterdam. Si Franta se confrunta cu un numar imens de mare de emigranti musulmani, care, in marea lor majoritate isi impun felul lor de viata si, folosindu-se de legile si ideile democratice, cistiga drept dupa drept in pofida francezilor bastinasi, ceea ce produce tensiuni imense intre comunitatile franceze si islamice. De-aici si pina la conflict nu e de cit un pas, iar, in cel mai bun spirit arab, mergi pe strategia: dai in mine, dai in tine, dai in fabrici si uzine, si, provoci un scandal international omorind citiva evrei pe teritoriul unde tu vrei sa te impui, conflictul ia dimensiune internationala, evreii intra din nou in colimator, arabii se victimizeaza din nou, si, dupa ce tot ei creaza conflictul, tot ei se pling ca sint terorizati. tehnica veche, numai ca nu mai prea impresioneaza pe nimeni prin occident, de aceea si interventia dura a politiei franceze.

Ciu Huhu 23-03-2012 - 10:14

Musulmanii se inmultesc extrem de repede, fiecare familie face copii multi , ca tiganii, peste 50 de ani Europa va fi musulmano-tiganeasca!
Sub dictatorul Basescu, populatia Romaniei a scazut de la 21 mil. la 19 mil., Europa are nevoie de dictatorul Basescu pentru ca sa imputineze populatia alba a Europei, sa faca loc musulmanilor si tiganilor!

Ciu Huhu 23-03-2012 - 10:16

Peste 50 de ani Europa va fi musulmano-tiganeasca, albii vor fi minoritari!

tomi 23-03-2012 - 18:30

Pai ce vrei de la noi,chiar ceea ce susti avem noi misiunea de a realiza, Lasa-ne dracului in pace si-ti promit ca lumea islamica are sa dispara sau trece la crestinism
si promit ca in timp scurt.Nu vor avea vreme sa se inmulteasca precum vor disparea de pe mapamond iar coranul lor va folosi doar ca si combustibil la statiile de epurare-curatirea canalelor.
tomi

Ciu Huhu 23-03-2012 - 19:10

Hai sa vedem ce puteti face cu musulmanii, doar va laudati mintiti, evreilor?

tomi 23-03-2012 - 19:58

Ciu Huhu îţi promit că nu te mint, Singurii de cine se tem acei arabi care precum şi tu vezi inunda Europa,mâine poimâine vei avea mai multe moschei decit biserici în oraş,vei vedea pe străzi doar feţe de femei acoperite cu voalul negru iar dacă te vei uita la vreuna îţi vor tăia mâna, Vei auzi pe stadă acei islamişti bărbosi,şi netunşi, vociferind în arabă şi uitându-se urit la tine ca tu nu esti bărbos şi nu esti de-al lor.Nu-ţi cer prea mult,nu-ţi cer să ne iubeşti,nu sint nici eu tâmpit,nu-ţi cer să fii de acord cu noi,atâta vreau doar sa ne laşi în linişte si vei avea paradis în ţara fără arabi,fără coran şi EUROPA va răsufla usurata ca dupa un greu cosmar. Ciu Huhu,noi nu vrem să băgăm ideile noastre cu forţa nimanui în cap,este aburd să crezi ca evreii,un popor inteligent nu ştie ca libertatea de gândire este un drept uman de necontestat şi sfânt,crede-mă ca evreii nu au treaba voastra,noi avem cu voi un duşman comun, islamul totalitar care vrea să domine lumea să lichideze toate religiile şi să oblige pe toţi să ţină coranul sub perină şi să facă tot după regulile coranului.Tu te iei de noi dar te asigur că noi sântem aici în ISRAEL si ne este bine aici,nu vrem pămintul nimanui ne luptam doar spre a ne apăra patria de aceeasi islamişti care vor să domine toată lumea. Poate dacă ai bunăvoinţa să citeşti tot articolul meu cu atenţie mă vei înţelege cât de puţin avem noi treaba cu EUROPA, şi vrem doar linişte şi lumea avem s-o scăpăm de arabi.
tomi

Ciu Huhu 23-03-2012 - 23:37

Noi europenii nu vrem arabi dar mai ales nici musulmani in Europa, daca ne puteti scapa de ei ar fi un imens bine, speram sa-i bagati pe toti in Israel, poate reusititi sa mariti Israelul cu Iordania, Siria, Irakul,, Arabia Saudita, un adevarat imperiu, n-asa?!

urbos 23-03-2012 - 23:45

Si cum de nu se sesizeaza „europeanuul” la exhibarile demente ale acestui dezaxat criminal care vrea sa elimine populatii intregi? Oare unde e ascuns rahatelul moralist?
Toti deotologii, care guita despre rasism si xenofobie, tac malc, in schimb ling ji danii astia in cur si ne injura pe noi, ca spunem leprelor criminale ca-s criminali.

urbos 23-03-2012 - 23:45

Si cum de nu se sesizeaza „europeanuul” la exhibarile demente ale acestui dezaxat criminal care vrea sa elimine popu latii intregi? Oare unde e ascuns rahatelul moralist?
Toti deotologii, care guita despre rasism si xenofobie, tac malc, in schimb ling ji danii astia in cur si ne injura pe noi, ca spunem leprelor criminale ca-s criminali.

प्रिंस Parpanghel Carpathians 23-03-2012 - 10:31

I-ti inteleg disperarea, ca doara stii , in Olanda circula deja salvari care eutanasiaza, iar in SUA politica de eugenizare are drept scop sa nu se mai poata reproduce greseli genetice ai carui I.Q sa fie ca si al tau.Poate ca ar trebui sa dai dreaq si tu un exemplu ,si sa te oferi voluntar! ar fi unicul gest salutar facut de tine!

Ciu Huhu 23-03-2012 - 10:47

Cind vei muri Parpanghele, lumea va fi fericita ca a scapat de un maimutoi analfabet care murdareste forumurile cu excrementele mintii sale primitive!

प्रिंस Parpanghel Carpathians 24-03-2012 - 02:50

Wurde geknackt alle Diebe und Banditen Ihr Völker!وقد تصدع جميع اللصوص وقطاع الطرق الأمم الخاص بك!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult